Eurovision 2021: Αποθέωση στο Twitter για τη Στεφανία Λυμπερακάκη

Η εμφάνισή της τα έσπασε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Eurovision 2021: Αποθέωση στο Twitter για τη Στεφανία Λυμπερακάκη

Η εμφάνιση της Στεφανίας Λυμπερακάκη στη σκηνή της Eurovision κατάφερε να μαγέψει το κοινό με τα ειδικά εφέ και με την εκπληκτική χορογραφία καθώς και με την ερμηνεία της νεαρής τραγουδίστριας.

Όπως ήταν φυσικό, το Twitter ξετρελάθηκε με τη συμμετοχή της Ελλάδας και έκανε ένα σωρό αναρτήσεις για τη Στεφανία. Την ίδια στιγμή την τιμητική τους είχαν και οι Σέρβες τραγουδίστριες οι οποίες σε άλλους θύμισαν τις αδερφές Kardashian και σε άλλους, μία αντιγραφή της εμφάνισης της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision του 2018.

Οι ατάκες του Twitter για την εμφάνιση της Στεφανίας Λυμπερακάκη και για τη Eurovision

Η ηλικία και η καταγωγή της εκπροσώπου της Ελλάδας

Η Στεφανία Λυμπερακάκη γεννήθηκε στην Ουτρέχτη στις 17 Δεκεμβρίου 2002 από Έλληνες γονείς της διασποράς και μεγάλωσε στην Ολλανδία. Καλλιτεχνικά γνωστή ως Stefania, είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός, και YouTuber που ζει και δραστηριοποιείται στην Ολλανδία, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και στην ολλανδική τηλεοπτική σειρά Brugklas.

Στο ελληνικό κοινό έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη Eurovision, ενώ απόψε αναμένεται να την απολαύσουμε στον Β ημιτελικό, που συμμετέχει με το τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου "Last Dance" στην τέταρτη θέση.

Πέρσι, στο πλαίσιο εμφάνισής της στην ΕΡΤ, η νεαρή τραγουδίστρια συγκινήθηκε μόλις είδε τον παππού και την γιαγιά της, οι οποίοι μένουν στο χωριό Θούριο στον Έβρο. "Παππού και γιαγιά σας αγαπώ" είπε μόλις τους είδε.

H 19χρονη είναι πρώην μέλος του μουσικού συγκροτήματος κοριτσιών Kisses, το οποίο εκπροσώπησε τη δεύτερη χώρα της, την Ολλανδία, στον Παιδικό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2016, κατακτώντας την 8η θέση, με 174 βαθμούς.