Φάρμα:«Το μόνο που θα βάλει ο Ντούπης στο ταγάρι είναι τα κολάν που δεν φόρεσε η Κυριακή»

«Κλάμα» στο Twitter με τον τελικό του ριάλιτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα:«Το μόνο που θα βάλει ο Ντούπης στο ταγάρι είναι τα κολάν που δεν φόρεσε η Κυριακή»

Ο τελικός της Φάρμας βρίσκεται σε εξέλιξη και μέχρι στιγμής, το Twitter έχει δώσει ρέστα με τις ατάκες του. Εννοείται πως οι περισσότερες επικεντρώνονται στον Ντούπη και στη σχέση του με την Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Ο Ντούπης βρίσκεται μπροστά στο αγώνισμα, ενώ πριν ξεκινήσει ο τελικός αποκάλυψε πως έχει πάρει μαζί του ένα ταγάρι για να βάλει μέσα τα λεφτά που θα πάρει. Η ατάκα αυτή δεν του βγήκε και τόσο σε καλό μιας και οι χρήστες του Twitter έδειξαν την ξεκάθαρη προτίμηση στον Γκρέκα.

Οι ατάκες του Twitter για τον τελικό της Φάρμας

Ο Σάκης Τανιμανίδης έβγαλε «λαβράκι» για τη σχέση Ντούπη - Κυριακής

Μετά από μία ανασκόπηση που έγινε για όλα όσα είδαμε αυτούς τους μήνες στη Φάρμα, ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να σχολιάσει τη σχέση του Ντούπη με την Κυριακή που απασχόλησε αρκετά.

Ο παρουσιαστής έκανε λόγο για μία «φιλία» και οι δυο τους ήρθαν σε ξεκάθαρη αμηχανία, αλλά παρόλα αυτά απάντησαν.

«Ήταν μια ιδιαίτερη συμπάθεια αυτό που είχαμε. Είχαμε δεθεί από την αρχή», είπε η Κυριακή Κατσογρεσάκη με τον Ντούπη να συμπληρώνει «Ό, τι πει η Κυριακή».

«Με αυτόν τον άνθρωπο ή θα δημιουργήσουμε μια καλή φιλία και κάτι δυνατό ή θα σταματήσω να του μιλάω τελείως», είπε η Κυριακή Κατσογρεσάκη, αφήνοντας πολλά υποννοούμενα στον αέρα.

«Ποιος χε...κε για την Κατσογρεσάκη»

Τις φήμες πως η σχέση τους είναι στημένη φαίνεται πως επιβεβαίωσε ο Ντούπης στον μεγάλο τελικό της Φάρμας, μιας και αποφάσισε να «αδειάσει» την Κυριακή ξεκαθαρίζοντας πως δε θα ασχοληθεί μαζί της μετά το τέλος του ριάλιτι.

Ο Ντούπης, μιλώντας στον Μιχάλη Ιατρόπουλο, ξεκαθάρισε πως σήμερα θα είναι πιο συγκεντρωμένος στο παιχνίδι δε αντίθεση με χθες.

«Πάνε αυτά τελειώσανε. Ποιος χέ...κε για την Κατσογρεσάκη. Έπρεπε να κάνω αυτό για τον εαυτό μου, μία περιστροφή 360 μοίρες. Όπως και να 'χει, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Να είμαι γεμάτος και να πετάω.

Εγώ έχω ετοιμάσει τη γκλίτσα και το ταγάρι. Θα πάω κάτω, θα δώσουμε τη μάχη, θα πάω να πάρω το τρακτέρ του Βασίλη, θα το ανεβάσω πάνω στα Τρίκαλα, θα πάω να πω ένα γεια στους θείους μου και θα κατέβω στο Χελιδονάκι», είπε χαρακτηριστικά ο Ντούπης.