"Περισσότερες φίρμες στην VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού" - Πάρτι στο twitter με την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

"Πας στη φυλακή και βλέπεις όλες τις φίρμες. Πιο πολύ κόσμο και από το Nammos έχει μαζέψει. Να οργανώσετε και κανέναν θίασο ρε παιδιά μην πάει χαμένο τοσο ταλέντο!"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο κόσμος του Twitter είναι γνωστό πως δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω κι όπως καταλαβαίνετε από το βράδυ της Τρίτης πρώτο hashtag είναι το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη που κρίθηκε προφυλακιστέος.

Άλλοι εκφράζουν, ψύχραιμα κατά το δυνατόν, την ικανοποίησή τους για την αποτελεσματική λειτουργία της δικαιοσύνης. Άλλοι θυμούνται τη Βάνα Μπάρμπα και την υποστήριξη την οποίαν προσέφερε στον κατηγορούμενο ηθοποιό/σκηνοθέτη. Και ενώ ορισμένοι σαρκάζουν το συνωστισμό αστέρων στις φυλακές, οι περισσότεροι απλώς περιλούζουν τον Πέτρο Φιλιππίδη με όση χολή θεωρούν ότι αρμόζει στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Τα Tweets για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Τα γυρνάει η Μπάρμπα μετά την προφυλάκιση του Φιλιππίδη

Μια μέρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου η ηθοποιός μίλησε ζωντανά στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί», προσπαθώντας να ξεκαθαρίσει την θέση της για της τότε δηλώσεις.

«Εγώ πάντα υποστήριζα και αυτό που πιστεύω είναι ότι, όταν μιλάει η δικαιοσύνη όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε. Ποτέ δεν μου άρεσε στη ζωή μου να καταδικάζονται από την τηλεόραση ή από προσωπικές μας σχέσεις. Αυτό που πιστεύω και εξακολουθώ να χαίρομαι, γιατί η δικαιοσύνη μιλά και όλοι εμείς δεν πρέπει να έχουμε καμία άποψη.

Τώρα που μιλάει η δικαιοσύνη, η οποία είναι ο μόνος θεσμικός φορέας της πατρίδας μας που έχει μια σωστή άποψη, νιώθω μια ανακούφιση, γιατί ξέρω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό. Όταν, λοιπόν, έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάει η δικαιοσύνη τα πράγματα είναι ολόσωστα.

Αυτό που σιχαίνομαι και δεν θέλω να βλέπω, είναι οι “τηλεδίκες” μέσα από τα ΜΜΕ. Πραγματικά νιώθω ανακούφιση. Αισθάνομαι μεγάλη εμπιστοσύνη γιατί η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της. Ό,τι απόφαση βγάλει, θα είναι η απόλυτα σωστή. Εγώ αυτό έλεγα πάντα από την αρχή. Σε κανέναν δεν αρέσει μεγάλοι καλλιτέχνες να βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις. Δεν είναι ευχάριστο για κανέναν. Για αυτό πραγματικά δηλώνω την ανακούφισή μου, γιατί μόνο η δικαιοσύνη μπορεί να λύνει τα θέματα. Έχω παρεξηγηθεί στο κομμάτι αυτό. Δεν είναι δυνατόν εγώ σαν γυναίκα να μην υποστηρίζω γυναίκες, οι οποίες έχουν υποστεί τα έσχατα. Εγώ φωνάζω από την πρώτη στιγμή να φανεί στο δικαστήριο και όχι ο καθένας μόνος του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.