«Υπόκλιση» του Twitter για την Ευλαμπία Ρέβη - «Συγχαρητήρια για το ήθος και το θάρρος»

Υπέροχα σχόλια για τη δημοσιογράφο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Υπόκλιση» του Twitter για την Ευλαμπία Ρέβη - «Συγχαρητήρια για το ήθος και το θάρρος»

Το εξαιρετικά συγκινητικό ρεπορτάζ της Ευλαμπίας Ρέβη στις φωτιές στην Εύβοια, έκανε το κοινό να της δείξει σεβασμό και να την αγαπήσει για αυτή την ανθρώπινη στιγμή που άφησε να φανεί μπροστά στην κάμερα.

Η Ευλαμπία Ρέβη, αποτελεί χωρίς αμφιβολία το πρόσωπο των ημερών, αφού δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν ο ηλικιωμένος άνδρας που προσπαθούσε να προστατεύσει το σπίτι του, της είπε ένα απλό «ευχαριστώ» και ξέσπασε σε κλάματα για την τεράστια καταστροφή που έχει υποστεί η περιοχή του.

Το εν λόγω σκηνικό έγινε αμέσως viral, και η Ευλαμπία Ρέβη, πρώτο trend στο Twitter, με τους χρήστες να την επαινούν για το ήθος της και να βλέπουν στο πρόσωπό της την ελπίδα για τη νέα γενιά της δημοσιογραφίας.

Τα σχόλια του Twitter για την Ευλαμπία Ρέβη

«Ένας άνθρωπος που είναι αδύναμος χρειάζεται περισσότερη υποστήριξη»

Συγκλονιστικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βόρειας Εύβοιας τα τελευταία 24ωρα εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η πύρινη λαίλαπα έχει καταφέρει να εξαφανίσει όλους τους κόπους των κατοίκων αφήνοντας πίσω μόνο στάχτες.

Πρόκειται για τις πιο μεγάλες καταστροφές που είχε ποτέ η Ελλάδα καθώς πέρα από περιουσίες έχουν καεί επίσης αμέτρητες δασικές εκτάσεις αλλά και χιλιάδες ζώα έχουν χάσει επίσης την ζωή τους.

Ανάμεσα στις συγκλονιστικές εικόνες που βλέπουμε μέσα από την τηλεόραση αλλά και τα social media, η Ευλαμπία Ρέβη η οποία είναι απεσταλμένη ως ρεπόρτερ του Open στην Εύβοια κατάφερε να συγκινήσει και να γίνει viral σε όλη την Ελλάδα.

Το βράδυ της Δευτέρας η ίδια λύγισε στον αέρα της εκπομπής όταν ένας γέροντας θέλησε να την ευχαριστήσει για το ενδιαφέρον που έδειξε. Η ρεπόρτερ αμέσως έβαλε τα κλάματα και ο Γιάννης Παπαδόπουλος από το στούντιο διέκοψε τη σύνδεση.

Η ίδια επανήλθε σήμερα στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» και εξήγησε ότι ο συγκεκριμένος γέροντας αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και διαβίωσης και είναι μόνος του.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά «Δεν αλλάζει αυτό σε τίποτα την κατάσταση που βρεθήκαμε. Ένας άνθρωπος που είναι αδύναμος χρειάζεται περισσότερη υποστήριξη και όχι να μείνει μόνος του σε καταστάσεις που δεν μπορεί ούτε να σιτιστεί» είπε μεταξύ άλλων.