The Bachelor 2: «Ρε Φαίη μήπως έφαγες σκορδαλιά;»

Χαμός στο Twitter με το νέο επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2: «Ρε Φαίη μήπως έφαγες σκορδαλιά;»

Μία εξαιρετικά αμήχανη σκηνή παρακολουθήσαμε στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor 2, όταν η Φαίη προσπάθησε να φιλήσει τον Αλέξη στο ραντεβού τους και εκείνος της έριξε μία όχι και τόσο διακριτική, χυλόπιτα.

Ο Αλέξης της εξήγησε πως η στάση της τον φέρνει σε δύσκολη θέση και την ίδια στιγμή της ζήτησε να σκέφτεται λίγο περισσότερο τις κινήσεις της.

Με το που τελείωσε τα λόγια του ο Αλέξης, η Φαίη έκανε κίνηση να τον φιλήσει και ο Αλέξης τη σταμάτησε. «Δεν θες να με φιλήσεις;», είπε αμέσως η Φαίη και κάπου εκεί το ραντεβού έγινε τελείως άβολο και κάπως έτσι δεν πήρε και το πολυπόθητο τριαντάφυλλο.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το συμβάν αυτό δεν γινόταν να μην σχολιαστεί από το Twitter, με τις ατάκες να είναι απλά φοβερές.

Τα σχόλια του Twitter για το The Bachelor 2

Ο Αλέξης φίλησε την Άννα και η Φαίη τα διέλυσε όλα

Τα κορίτσια του The Bachelor 2 βρέθηκαν σήμερα σε ομαδικό ραντεβού με τον Αλέξη Παππά και η αλήθεια είναι πως η Φαίη βγήκε λίγο εκτός εαυτού όταν είδε τον περιζήτητο εργένη να φιλάει παθιασμένα την Άννα κατά τη διάρκεια της φωτογράφισής τους.

Η Φαίη έχει μιλήσει αρκετές φορές για το πόσο ερωτευμένη είναι με τον Αλέξη. Μάλιστα στην προηγούμενη τελετή των ρόδων λιποθύμησε από την αγωνία της. Στο σημερινό ραντεβού βέβαια, τα είδε πραγματικά όλα και δεν άντεξε τον ανταγωνισμό.

«Δεν γίνεται αυτό το πράγμα», ούρλιαξε και πέταξε το ποτήρι της σαμπάνιας στο πάτωμα.