The Bachelor 2: «Παίρνω λίγα... παίρνω πολύ λίγα για όλο αυτό»

Κλάμα στο Twitter

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: «Παίρνω λίγα... παίρνω πολύ λίγα για όλο αυτό»

Ένα ακόμη επεισόδιο του The Bachelor έφτασε στο τέλος του, με την Ειρήνη να είναι τελικά η κοπέλα που επέλεξε ο Αλέξης Παππάς να αποχωρήσει από τη βίλα.

Πριν όμως την ανακοίνωση της απόφασης του, στο σπίτι έγινε για ακόμη μια φορά ο κακός χαμός! Στο μισό επεισόδιο «πλακώθηκε» η Φαίη με τη Φένια και στο άλλο μισό η Φαίη με την Άννα, με τον δεύτερο αυτόν τσακωμό να κάνει έξαλλο τον Αλέξη και να σηκώνεται να φεύγει από τον καναπέ.

Φυσικά, το στιγμιότυπο αυτό ήταν απολαυστικό για τους χρήστες του twitter, με τους ίδιους να δίνουν ξανά ρέστα με τις ατάκες τους, τόσο για τον Έλληνα Bachelor όσο και για τους τσακωμούς των κοριτσιών.

Μερικά πετυχημένα tweets για το αποψινό (17/9) επεισόδιο του The Bachelor 2

Πριν τον Παππά δέχθηκε πρόταση πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor 4

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Παρασκευής (17/9) ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος μετά την καταγγελία που έκανε για τον Ατζούν Ιλιτζαλί και την Ατζούν Μίντια, αποκάλυψε πως όταν βγήκε από το Survivor 4, δέχθηκε πρόταση να γίνει ο νέος Bachelor.

Μάλιστα, η πρόταση αυτή ήρθε πριν γίνει πρόταση στον Αλέξη Παππά. Ο Νίκος Μπάρτζης εξήγησε πως αρνήθηκε την πρόταση γιατί δεν του άρεσε και πολύ το προϊόν.

«Δεν έχει δει ποτέ Bachelor. Απλά δεν μου αρέσει η όλη φάση εκεί πέρα. Όταν έμαθα ότι πήγε ο Αλέξης Παππάς ένιωσα αδιαφορία. Φιλάκια ρουφηχτά», είπε χαρακτηριστικά.