The Bachelor 2: «Αυτός που γράφει τους διαλόγους πρέπει να'χει πολυ χιούμορ»

Ο Αλέξης έκανε ερωτική εξομολόγηση στην Γιώτα και οι τουιτεράδες έδωσαν ρεσιτάλ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: «Αυτός που γράφει τους διαλόγους πρέπει να'χει πολυ χιούμορ»

Ένα αρκετά ρομαντικό και ατομικό δείπνο απολαύσαν στο αποψινό (22/9) επεισόδιο του The Bachelor 2 η Γιώτα και ο Αλέξης. Ο ίδιος δε δεν δίστασε να της κάνει και ερωτική εξομολόγηση, η οποία έδωσε μπόλικο υλικό στους χρήστες του Twitter για να σχολίασουν.

«Θα την αφιερώσω αυτή τη βραδιά στα μάτια σου που είναι τόσο εκφραστικά… Ξέρεις, τα μάτια σου είναι σαν δυο κρυστάλλινες σταγόνες, που αν μπορούσαν να γινόταν υγρό θα έσταζε. Θα πέρναγε από τα ζυγωματικά σου και μετά θα πήγαινε πιο κοντά στα χείλη σου. Κάπου εκεί θα ερχόμουν εγώ με τα δικά μου χείλη να λουστώ όλη αυτή τη γεμάτη χρώματα ζωή που έχεις μέσα σου», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Αλέξη.

Μπορεί στην Γιώτα να άρεσαν όσα άκουσε, μιας και τον αποκάλεσε ποιητή, ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει αρκετά τους τουιτεράδες, οι οποίοι για ακόμη μια φορά έδωσαν ρέστα!

Μερικά πετυχημένα tweets για τον Αλέξη και το The Bachelor 2

Ο Αλέξης Παππάς αποκάλυψε αν είναι ερωτευμένος - «Έχω έρθει κοντά με...»

Στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (18/9) ο Αλέξης Παππάς. Ο ίδιος φυσικά αναφέρθηκε στις κοπέλες που τον διεκδικούν στο Bachelor 2.

Ο γνωστός ηθοποιός, μετά την αποχώρηση της Ειρήνης, αποκάλυψε πως για μερικές μέρες τρέφει ήδη συναισθήματα ενώ το ενδιαφέρον του παραμένει αρκετά φιλικό.

«Τι καλύτερο από το να περνάω τον χρόνο μου με αυτές τις κοπέλες; Στη φάση που βρίσκομαι στόχος και σκοπός μου είναι να βρω τον έρωτα της ζωής μου. Θέλω να βρω τη γυναίκα που θα μου κλέψει την καρδιά εδώ. Είναι εντυπωσιακό πόσο ξεχωριστοί χαρακτήρες είναι οι κοπέλες. Με κάποιες έχω ερωτικά συναισθήματα, με κάποιες άλλες φιλικά. Έχω έρθει κοντά με κάποιες κοπέλς, αλλά ερωτευμένος δεν δηλώνω ακόμα.

Αισθάνομαι περίεργα με τις εντάσεις. Θέλω να υπάρχει ησυχία και δεν μου αρέσει να βλέπω εντάσεις που φτάνουν σε αυτά τα όρια. Δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους να αλλάξουν κάποια πράγματα που κατονομάζω από την αρχή. Αν αυτό δεν γίνει, τότε είναι λόγος για να μην προχωρήσει με μια κοπέλα».