Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

The Bachelor 2: "Κλάμα" στο Twitter με την ομοιότητα της Έλενας και του Σεφερλή

«Ημέρα 32η που δεν έχουν καταλάβει ότι είμαι ο Μάρκος»

The Bachelor 2:
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Bachelor χωρίς Twitter δεν υφίσταται! Και αυτό γιατί οι χρήστες δεν αφήνουν τίποτα μα τίποτα να πέσει κάτω και να μην το σχολίασουν. Από αυτά ωστόσο που έχουμε καταλάβει, είναι ότι οι τουτεράδες αγαπούν να τρολάρουν την Έλενα.

Η Κύπρια παίκτρια η αλήθεια είναι πως.. μια μικρή ομοιότητα με τον Μάρκο Σεφερλή παραδόξως την έχει και τα σχόλια στο Twitter για την ίδια και τον ηθοποιό πάνε και έρχονται.

Ωστόσο, η Έλενα αποτελεί μια παίκτρια που μέχρι στιγμής φαίνεται αρκετά συμπαθητική και φιλική, παρόλα αυτά μετά τα όσα διαβάζουμε στο Twitter δεν μπορούμε παρά να βλέπουμε στο πρόσωπο της... αυτό του Μάρκου Σεφερλή!

Τα ξκαρδιστικά σχόλια στο Twitter για την ομοιότητα της Έλενας και του Μάρκου Σεφερλή στο The Bachelor 2

Η ηλικία και καταγωγή της Έλενας

Η Έλενα έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και έχει κάνει μεταπτυχιακό στο marketing στο University of Derby στην Αγγλία. Παράλληλα, έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, συμμετέχοντας έπειτα σε εκπομπή καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας, ενώ έχει ασχοληθεί και με το modeling.

πέρυσι είχε δηλώσει συμμετοχή και στο Big Brother. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είχε ισχυριστεί η ίδια, η παραγωγή του γνωστού reality την είχε αρχικά επιλέξει να μπει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, με την Έλενα να μην κρύβει τον εκνευρισμό της και να ξεσπά.

Πλέον, αυτά ανήκουν στο παρελθόν και η 28χρονη Έλενα είναι έτοιμη να ζήσει τον έρωτα μέσα στο σπίτι του “The Bachelor 2”.

Εννοείται πως το συγκεκριμένο μέσω δικτύωσης δεν θα άφηνε ασχολίαστο το The Bachelor 2. Με το που ξεκίνησε το #thebachelorGR έγινε πρώτο trend και τα tweets ήταν απολαυστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αλέξης Παππάς: Η πραγματική ηλικία και καταγωγή του νέου Bachelor

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου για τον Αλέξη Παππά - Λίγο πριν την πρεμιέρα του The Bachelor

Share