Big Brother 2: «Βάλτε μέσα τον Πρόδρομο με τον Πυργίδη να αποκτήσει ενδιαφέρον»

Χαμός στο Twitter με τα σχόλια για το σημερινό live

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: «Βάλτε μέσα τον Πρόδρομο με τον Πυργίδη να αποκτήσει ενδιαφέρον»

Το σημερινό live του Big Brother 2 είχε λίγο απ' όλα. Κάτι η είσοδος των δύο νέων παικτών, κάτι η αποχώρηση και έτσι το Twitter έκανε τα δικά του σχόλια όπως πάντα, με πολλούς από τους χρήστες να επικεντρώνονται στην παρουσία του Δημήτρη Πυργίδη στο πλατό.

Συγκεκριμένα, πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν την κοινή εμφάνισή του με τον μπαμπά του Παναγιώτη Πέτσα, καθώς και το γεγονός ότι ο Νικόλας ήταν αυτός που είδε την πόρτα της εξόδου.

Τα σχόλια του Twitter για το Big Brother 2

Ο Πυργίδης αποκάλυψε την αλήθεια για τη σχέση του με την Άννα Μαρία

Ο Δημήτρης Πυργίδης είναι ο σημερινός καλεσμένος στο Live του Big Brother 2. Μετά την εντυπωσιακή άφιξή του και τα υπέροχα σχόλια που έκανε για τη Ναταλί Κάκκαβα, μίλησε για τη σχέση του με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, μετά τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν έρθει πιο κοντά.

Όπως εξήγησε ο Δημήτρης Πυργίδης, η σχέση του με την Άννα Μαρία πάγωσε μιας και μπήκε στη μέση ο κορωνοϊός και έτσι δεν είχαν την ευκαιρία να βρεθούν.

«Με την Άννα Μαρία πλάκωσε ο κορωνοϊός, χαθήκαμε όλοι και δεν έγινε τίποτα. Εγώ Θεσσαλονίκη κι αυτή Κρήτη, οπότε δεν γινόταν τίποτα, δεν υπήρξε connection», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.