Άγριες Μέλισσες: Την αποθεώσαν στο Twitter - Η συγκλονιστική στιγμή που η Λενιώ μαθαίνει τα νέα από τον Λάμπρο

"Πες μας πως το κάνεις κάθε φορά και ανατριχιάζουμε ολόκληροι"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγριες Μέλισσες: Την αποθεώσαν στο Twitter - Η συγκλονιστική στιγμή που η Λενιώ μαθαίνει τα νέα από τον Λάμπρο

Χαμός επικράτησε στο Twitter με το χθεσινό (7/10) επεισόδιο των Άγριων Μελισσών και συγκεκριμένη με την σκηνή που η Λενιώ καταρρέει, όταν μαθαίνει τα νέα από τον Ζάχο.

Ο Ζάχος ανακοίνωσε στην Ελένη πως ο Λάμπρος και οι άλλοι δύο συγχωριανοί τους θα μεταφερθούν εξόριστοι στη Λέρο, με την Ελένη να μην θέλει να πιστέψει αυτά που ακούει. Το σχέδιο του Ακύλα για να εκδικηθεί τον Λάμπρο που ο πατέρας του σκότωσε τον αδερφό του, τον Αχιλλέα Μεγαρίτη, ολοκληρώθηκε με την κίνηση του Λάμπρου.

Μετά τις φτιαχτές κατηγορίες, ο Λάμπρος υπέγραψε τη στημένη ομολογία του, πως είναι δηλαδή μέλος της ΕΑΚ του Δημήτρη Ορφανίδη και ο Ακύλας πήρε αυτό που ήθελε. Ο Ζάχος ενημέρωσε την Ελένη για την κίνησή του, με την ίδια να λυγίζει στο άκουσμα των νέων χωρίς όμως να γνωρίζει πως ο Λάμπρος υπέγραψε το χαρτί αυτό για να τη σώσει.

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, το Twitter υποκλίθηκε στην ερμηνεία της Μαρίας Κίτσου και δεν σταμάτησαν λεπτό να την απωθεώνουν.

Tweets για την ερμηνεία της Μαρίας Κίτσου στις Άγριες Μέλισσες

 Άγριες Μέλισσες twitter σχόλια για Λενιώ ερμηνεία

 Άγριες Μέλισσες twitter

 Άγριες Μέλισσες twitter σχόλια

 Άγριες Μέλισσες twitter σχόλια για Λενιώ

Ο Ζάχος σώζει την Ελένη από τα χέρια του Ντούνια στις Άγριες Μέλισσες

Ο Ακύλας, μετά την εγκατάστασή του στο Διαφάνι, προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια του χωριού και υποδύεται τον καλό και τίμιο άνθρωπο. Ο Ζάχος τον προσεγγίσει με σκοπό να μάθει αν έχει σχέση με τη δίωξη του Λάμπρου, βάζοντας σε κίνδυνο τόσο τη ζωή όσο και την καριέρα του.

Ομως δεν καταφέρνει να μάθει κάτι, ενώ η Ελένη με τη σειρά της κάνει τα πάντα για να φέρει πίσω τον Λάμπρο και φτάνει μέχρι το γραφείο του Ντούνια για να ζητήσει εξηγήσεις. Εκείνος τη συλλαμβάνει και την έχει στο κρατητήριο, όπου την ανακρίνει. Εφόσον ο άντρας της έχει συλληφθεί για... αριστερές πεποιθήσεις, άρα και η ίδια είναι «κόκκινη». Η Ελένη ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά, ωστόσο κάνει ξεκάθαρη και τη θέση της απέναντι στο καθεστώς. Η Δρόσω με την Ασημίνα μαθαίνουν για τη σύλληψή της και πανικοβάλλονται!

Τρέχουν στον Ζάχο και του ζητάνε τη βοήθειά του. Εκείνος ρισκάροντας τα πάντα προσπαθεί να τη σώσει από τα χέρια του βασανιστή Ντούνια, ενώ είναι σίγουρος πως ο Ακύλας κρύβεται πίσω από τη σύλληψή της. Υποψίες για τη δράση του Ακύλα όμως έχει και η Ζωή, η οποία καταλαβαίνει πλέον πως δεν βρέθηκαν τυχαία στο Διαφάνι! Την ίδια ώρα ο Λάμπρος ψάχνει τρόπο να στείλει γράμμα στην Ελένη και ο Αντώνης βρίσκει το κατάλληλο άτομο για να τους βοηθήσει.

Ο Ζάχος, εκμεταλλευόμενος τη θέση του ταγματάρχη, αναγκάζει τον Ντούνια να αφήσει την Ελένη ελεύθερη και εκείνη αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του Ακύλα για να σώσει τον άντρα της. Εκείνος συνεχίζει να φορά το προσωπείο του καλού και της δίνει υπόσχεση πως θα κάνει ό,τι μπορεί. Ομως η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική. Η εκδίκηση για τον χαμό του αδελφού του, εκτός από τον Λάμπρο, συμπεριλαμβάνει και τις αδελφές Σταμίρη, οι οποίες ήταν η αιτία για να πεθάνει ο Αχιλλέας. Ετσι δίνει ξεκάθαρη εντολή στον Ντούνια να της κάνει τη ζωή κόλαση...