Κλάμα στο Twitter με το αγώνισμα του The Bachelor 2 - «Αλέξη έπρεπε να εμφανιστείς έτσι»

Με αύρα Survivor το σημερινό επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κλάμα στο Twitter με το αγώνισμα του The Bachelor 2 - «Αλέξη έπρεπε να εμφανιστείς έτσι»

Το αγώνισμα στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor 2, είχε άρωμα Survivor μιας και τα κορίτσια πέρασαν από έναν στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν ένα ατομικό ραντεβού με τον Αλέξη Παππά.

Ο καιρός που πέρασε από το Survivor 4 βέβαια δεν είναι πολύς και έτσι οι μνήμες του κοινού με τον Αλέξη Παππά είναι πολύ φρέσκες. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το Twitter έδωσε για ακόμα μία φορά ρέστα με τις ατάκες του, ενώ δεν έλειψαν και μερικά αγαπημένα memes από το ριάλιτι επιβίωσης.

Οι ατάκες του Twitter για το The Bachelor 2

Αρνήθηκε να αποκαλύψει στον Αλέξη το πρόβλημα υγείας της η Έλενα

Κατά τη διάρκεια του καυγά της με τη Φαίη στο σημερινό (8/10) επεισόδιο του The Bachelor 2, η Έλενα αποκάλυψε πως έχει ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια, κάτι για το οποίο δεν γνωρίζει κανένα κορίτσι μέσα στη βίλα.

Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Αλέξης Παππάς επέλεξε την Έλενα για ατομικό ραντεβού και επί τη ευκαιρία τη ρώτησε για το πρόβλημα υγείας.

Η Έλενα του εξήγησε πως προτιμά να το κρατήσει για τον εαυτό και ο Αλέξης το σεβάστηκε καθώς πρόκειται για ένα εξαιρετικά ευαίσθητο ζήτημα.