The Voice: Ο κακός "χαμός" στο Twitter με την εμφάνιση του Πάνου Μουζουράκη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Voice: Ο κακός

Για άλλη μια φορά άκρως εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση των κριτών στην έναρξη του επεισοδίου στο «The Voice» όπου έκανε πρεμιέρα πριν από λίγο καιρό.

Μάλιστα, οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως την φετινή τηλεοπτική σεζόν το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα καθώς για πρώτη φορά είδαμε τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε ρόλο κριτή ύστερα από την αποχώρηση της Ελεονώρας Ζουγανέλη.

Μεταξύ άλλων, πέρα από τους τηλεθεατές οι οποίοι δεν χάνουν με τίποτα τα νέα επεισόδια παρών είναι και ο χρήστες των social media που δεν διστάζουν να λένε την δική τους άποψη. Αυτή τη φορά, ο κακός "χαμός" έγινε με την εμφάνιση του Πάνου Μουζουράκη που στάθηκε αφορμή για να σχολιαστεί στο Twitter.

Οι εμφανίσεις των κριτών στο επεισόδιο του The Voice

Τα σχόλια στο Twitter για την εμφάνιση του Πάνου Μουζουράκη

Μουζουράκης στο The Voice - Εμφάνιση

Η εμφάνιση που σχολιάστηκε στο Twitter

Χαμός στο Twitter για το The Voice

The Voice - Σχολιασμός για Πάνο Μουζουράκη

Πάνος Μουζουράκης - Σχόλια στο Twitter

Τρελάθηκε ο Μουζουράκης με τις ροκιές της Χριστίνας και την σήκωσε στα χέρια

Η Χριστίνα από τη Λευκωσία ξεσήκωσε τους κριτές με Led Zeppelin και το κομμάτι Black Dog. Μόλις μάλιστα ολοκλήρωσε ο act της, ο Πάνος Μουζουράκης σηκώθηκε για να την πάρει και να φύγει.

O χορευτής του Αργυρού και της Πάολα τραγούδησε στη σκηνή

Στο πλατό βρέθηκε ο Πάνος Μαλακός, ο οποίος είναι επαγγελματίας χορευτής και έχει συνεργαστί με την Πάολα, αλλά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Επέλεξε το κομμάτι του Νίκου Βέρτη «Πότε θα σε δω» όμως κατάφερε να εντυπωσιάσει;

Τελικά ο Πάνος δεν εντυπωσίασε τους coaches και έτσι δεν πέρασε στην επόμενη φάση.