GNTM 4: "Κλάμα" στο Twitter με την δοκιμασία - "Όταν με χαιρετούν παλιοί μου συμμαθητές που αντιπαθώ"

Επικά τα σχόλια των τουιτεράδων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4:

Η ώρα των polaroids ήρθε και τα μοντέλα του GNTM 4 μετά το makeover τους συμμετείχαν σε ένα αρκετά ιδιαίτερο μάθημα έκφρασης συναισθημάτων.

Τα παιδιά έπρεπε να αποδώσουν τα συναισθήματα που ζητούσε ο Γιώργος Καράβας, χρησιμοποιώντας μία μέθοδο μόνο με... φωνήεντα.

Πολλοί ήταν αυτοί που ένιωσαν όμως άβολα και δεν ήταν έτοιμοι να τσαλακωθούν και να αποδώσουν το συναίσθημα που έπρεπε. Φυσικά, όλη η δοκιμασία δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τους χρήστες του twitter, οι οποίοι έδωσαν για ακόμη μια φορά ρεσιτάλ! Λίγο αργότερα, ωστόσο, ακολούθησε και η κανονική φωτογράφιση, με τον Ναπολέων να προκαλεί χαμό με τον πως μοίρασε τα disadvantage!

Μερικά πετυχημένα tweets για την σημερινή δοκιμασία του GNTM 4

Ξέσπασε η πρώτη κόντρα στο σπίτι - Στα "μαχαίρια" Θάνος και Βασίλης

Μπορεί να είναι μόλις μερικές μέρες μέσα στο GNTM 4, ωστόσο οι πρώτες κόντρες και εμπάθειες φαίνεται πως ήδη έχουν ξεκινήσει. Ο λόγος για τον Θάνο και τον Βασίλη (που φημολογείται ότι βρίσκεται εκτός παιχνιδιού)

Συγκεκριμένα, ο πρώτος, σε συζήτησή του με την Ραφαέλα και την Όλγα, αποκάλυψε πως άκουσε δύο φορές τον Βασίλη να λέει αρνητικά πράγματα για εκείνον, χωρίς καν να έχει κάποιο λόγο και φυσικά όχι μπροστά του αλλά πισώπλατα.

Αυτό φαίνεται πως εξόργισε τον Θάνο και μάλιστα ανέφερε πως πλέον πιστεύει πως έχει κάτι προσωπικό μαζί του και πως σκοπεύει να τον πιάσει να μιλήσουν.