Έκραξαν τον Αλέξη Τσίπρα στο Twitter - Το μήνυμα που έφερε θύελλα αντιδράσεων

«Πόσο κρίμα αλήθεια για κάποιον που επηρεάζει την τύχη μιας χώρας»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκραξαν τον Αλέξη Τσίπρα στο Twitter - Το μήνυμα που έφερε θύελλα αντιδράσεων

Μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας ήταν αρκετή για να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στα social media, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να γίνεται πρώτο trend στα social media.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε να ευχηθεί στην Φώφη Γεννηματά η οποία βρίσκεται από εχθές (12/10) στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, έγραψε ότι η μάχη αυτή που δίνει με την ασθένειά της είναι ίσως πιο σημαντική από αυτές που δίνει στην πολιτική.

Η συμπερίληψη ωστόσο της λέξης «ίσως» στην ανάρτησή του έκανε πολλούς να τον επικρίνουν λέγοντας πως αφήνει να εννοηθεί πως η μάχη για την ζωή ίσως δεν είναι τόσο σημαντική όσο οι μάχες για την πολιτική.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο κ. Τσίπρας αλλά και η λέξη «ίσως» να γίνουν τρεντ στο Twitter με χρήστες να εκφράζονται αρνητικά για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τα σχόλια του Twitter για τον Αλέξη Τσίπρα

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία της Φώφης Γεννηματά

Μέσα από μία λιτή ανακοίνωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Φώφη Γεννηματά θέλησε να αναφερθεί στα νεότερα για την κατάσταση της υγείας. Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ διακομίσθηκε εσπευσμένα το βράδυ της Τρίτης στο νοσοκομείο.

Την ίδια στιγμή, ανακοίνωσε πως παραιτείται από τη διεκδίκηση της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.