Καμία Ισμήνη - Την Βίκυ Κουλιανού ζητούν για κριτή του GNTM 4

Εμφανίστηκε στο χθεσινό (18/10) επεισόδιο και την έκανε... "σκόνη" - Χαμός στο Twitter

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καμία Ισμήνη - Την Βίκυ Κουλιανού ζητούν για κριτή του GNTM 4

Καλεσμένη στο χθεσινό (18/10) επεισόδιο του GNTM 4 ήταν η Βίκυ Κουλιανού, η οποία βρέθηκε στο ριάλιτι μοντέλων προκειμένου να συμβουλέψει τους παίκτες και να τους παραδώσει ένα διαδραστικό μάθημα πασαρέλας.

«Το modeling δεν είναι μια δουλειά πανεύκολη, που απλά σε βάφουν και είσαι ωραίος. Είναι μια δουλειά δύσκολη και μια δουλειά που απαιτεί να χτίζεται ισχυρή προσωπικότητα και να δουλεύετε πολύ με τον εαυτό σας.

Να πιστεύετε πολύ σε αυτόν γιατί θα σας τον ακυρώσουν άπειρες φορές και θα σας κάνουν να χαρείτε πολλές φορές αλλά ως επί των πλείστων θα σας ακυρώσουν… Σήμερα το μάθημα το δικό μου πέρα από το catwalk ξεκινά από μια μποέμικη ψυχολογία που οφείλουν να έχουν όλα τα μοντέλα. Τα μοντέλα πρέπει να είναι ταξιδευτές, του σώματος, του πνεύματος, της κίνησης και του βλέμματος» ανέφερε μεταξύ άλλων το γνωστό μοντέλο, με την ίδια λίγο αργότερα να "λυγίζει".

Οι συμβουλές της αλλά και ο τρόπος που προσέγγισε τα επίδοξα μοντέλα ήταν τόσο εντυπωσιακός που επικράτησε εκείνη την στιγμή ένας κανονικός χαμός στο Twitter.

Οι περισσότεροι μάλιστα τόνισαν πόσο... λάθος ήταν η επιλογή της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου, από την στιγμή που υπάρχει η Βίκυ Κουλιανού!

Μερικά tweets για την εμφάνιση της Βίκυς Κουλιανού στο GNTM 4

Λίγα λόγια για την Βίκυ Κουλιανού και την πορεία της στον μόντελινγκ

Ξεκίνησε την ενασχόληση της με το modeling, όταν σε ηλικία 16 ετών, την ανακάλυψε τυχαία ο Μιχάλης Ασλάνης μέσα σε ένα λεωφορείο.

Έχει πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα στις παγκόσμιες πασαρέλες μόδας, επιδεικνύοντας δημιουργίες κορυφαίων μόδιστρων (Armani, Ferre, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent), με τους οποίους έχει κατά καιρούς συνεργαστεί. Έχει φωτογραφηθεί για διάσημα περιοδικά του εξωτερικού ενώ έχει υλοποιήσει και δική της σχεδιαστική επιχείρηση.

Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε αρκετές κινηματογραφικές παραγωγές, σε τηλεοπτικά σίριαλ και σε ψυχαγωγικές εκπομπές.