Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σασμός: Ο κακός χαμός στο Twitter με την έξαλλη Στέλλα

«Αχ Στέλλα μου τι περνάς»

Σασμός: Ο κακός χαμός στο Twitter με την έξαλλη Στέλλα
Από Ίρις Βίλα

Στο αποψινό επεισόδιο 19/10 η νέα σειρά του ALPHA, «Σασμός» φαίνεται πως έχει για άλλη μια φορά καταιγιστικές εξελίξεις μιας και οι ζωές των ηρώων έχουν γίνει κυριολεκτικά άνω κάτω.

Στην πρώτη σκηνή του επεισοδίου η Στέλλα τρελάθηκε και κατηγόρησε ευθέως την Αργυρώ ότι είναι η ερωμένη του Αστέρη. Όμως η Αργυρώ κατάφερε να θολώσει τα νερά;

Πάντως, οι χρήστες του Twitter για άλλη μια φορά κατάφεραν να σχολιάσουν το τι πραγματικά συνέβη ενώ τα σχόλια πήραν "φωτιά".

Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter για τον «Σασμό»

Σασμός ALPHA

Σασμός - Εξελίξεις

Σασμός - Alpha

ALPHA - Σασμός

Σχόλια Twitter για Σασμό

Σασμός ALPHA

Δυνατό spoiler για τον Σασμό - Πέρασαν από 40 κύματα όμως θα καταλήξουν μαζί

Το πρωί της Τρίτης 19/10 ο τηλεοπτικός Νικηφόρος - που πριν λίγα χρόνια έζησε μια μεγάλη απώλεια - , γιος της Βασιλικής και του Στεφανή, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για το μέλλον των ζευγαριών στην σειρά Σασμός. Αποκάλυψε μάλιστα, πως ένας έρωτας που έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες τελικά θα εκπληρωθεί.

Η σειρά του ALPHA, έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και σχεδόν καθημερινά πρωταγωνιστές βγαίνουν σε εκπομπές και δίνουν μικρά spoiler, καθώς δεν μπορούν να πουν πολλά λόγω συμβολαίου που έχουν, ώστε να μην διαρρεύσουν πληροφορίες.

«Εγώ γενικά πιστεύω στην αγάπη σαν άνθρωπος και νιώθω πως ένας έρωτας που περίμενε τόσα χρόνια και μετά από τόσες δυσκολίες δεν μπορεί κάποια στιγμή να μην εκπληρωθεί. Δεν έχουμε φτάσει όμως τόσο μακριά», είπε για το μέλλον της σχέσης Μαθιού και Βασιλικής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζητάει 1.000.000 ευρώ και απαιτεί να κοπεί ο Σασμός - Μηνύει τον ALPHA για ηθική βλάβη!

Σασμός: Αυτή είναι η πραγματική βεντέτα που περιγράφει η σειρά του ALPHA στην Κρήτη

Share