GNTM 4: «Η Ντορέττα έγινε διακαναλική» - Επικές ατάκες στο Twitter

«Ρεσιτάλ δίνει»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: «Η Ντορέττα έγινε διακαναλική» - Επικές ατάκες στο Twitter

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί με τον Αργύρη Αγγέλου, έκαναν μια guest εμφάνιση στο GNTM 4 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR, την ίδια ώρα που οι τηλεθεατές του ANT1 παρακολουθούσαν το νέο επεισόδιο του Game of Chefs.

Έτσι, η Ντορέττα το βράδυ της Τρίτης έγινε η απόλυτη πρωταγωνίστρια της Prime Time ζώνης. Η εμφάνιση στο GNTM είχε και συγκεκριμένο ρόλο. Έχοντας μια μακροχρόνια πορεία στην υποκριτική, η ηθοποιός, μαζί με τον Αργύρη Αγγέλου συνέβαλαν ενεργά στη νέα δοκιμασία φωτογράφισης η οποία και απαιτούσε υποκριτικές ικανότητες.

Οι χρήστες του twitter ξεκίνησαν από νωρίς να πληκτρολογούν σχολιάζοντας την… διπλή εμφάνιση της Ντορέττας στην τηλεόραση και όχι μόνο.

Τα σχόλια των χρηστών για την εμφάνιση της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο GNTM 4

Ξεκίνησαν κιόλας οι έρωτες - Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι του GNTM 4

Μπορεί να μην έχουν μπει ούτε ένα μήνα μέσα στη βίλα του GNTM 4, ωστόσο φαίνεται πως... ερωτεύτηκαν ήδη! Ο λόγος για την Όλγα και τον Θάνο.

Η νεαρή παίκτρια και πρωταθλήτρια της κολύμβησης ξέσπασε σε κλάματα όσο ήτουν στο πλατό καθώς δεν άκουσε καθόλου καλές κριτικές για την φωτογράφιση της.

Ωστόσο, ένα "σ'αγαπώ" του Θάνου προς εκείνη ήταν αρκετό για να την συγκινήσει ακόμα περισσότερο, με την ίδια να τον αγκαλιάζει και να του λέει πως τον αγαπά και αυτή πολύ.

«Ο Θάνος είναι ένα πολύ σημαντικό άτομο μέσα στο παιχνίδι και τα λόγια του με άγγιξαν πάρα πολύ και επειδή ήμουν γενικά φορτισμένη εκείνη τη στιγμή, ε με λύγισε ο τύπος. Δεν μπορώ να αποκαλύψω τι μου είπε γιατί είναι κάτι δικά μας αλλά είναι πραγματικά πολύ πολύ γλυκούλης και καλός και μου δίνει δύναμη» είπε η Όλγα λίγο αργότερα, επιβεβαιώνοντας πως εδώ υπάρχε ένας έρωτας μεγάλος για τα δύο επίδοξα μοντέλα!

 Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι του GNTM 4