The Bachelor 2: "Κλάμα" στο Twitter με τις ατάκες της Μαρίας

«Τα αρχαία ερείπια ξαναχτύπησαν»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2:

Η νέα κοπέλα η οποία μπήκε στο The Bachelor 2, στο αποψινό επεισόδιο είχε συζήτηση με τις υπόλοιπες κοπέλες και μέσα σε όλα θέλησε να αναφέρει τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν πάνω της, αλλά και μέσα της.

Έτσι η Μαρία τόνισε χαρακτηριστικά πως το πρόσωπό της ξεχωρίζει, καθώς το θεωρεί «εξότικ», ενώ αναφορικά με τον «εσωτερικό της χαρακτήρα», δήλωσε ότι είναι «πολυεπίπεδη».

Από την άλλη οι χρήστες του Twitter δεν κρατήθηκαν αφού στο τέλος εκείνοι έχουν πάντα τον τελευταίο λόγο. Έτσι, για άλλη μια φορά έγινε ο κακός χαμός.

Οι αντιδράσεις στο Twitter με τις δηλώσεις της Μαρίας

Οι δηλώσεις της Μαρίας

Ο Αλέξης Παππάς αποκάλυψε αν είναι ερωτευμένος - «Έχω έρθει κοντά με...»

Στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (18/9) ο Αλέξης Παππάς. Ο ίδιος φυσικά αναφέρθηκε στις κοπέλες που τον διεκδικούν στο Bachelor 2.

Ο γνωστός ηθοποιός, μετά την αποχώρηση της Ειρήνης, αποκάλυψε πως για μερικές μέρες τρέφει ήδη συναισθήματα ενώ το ενδιαφέρον του παραμένει αρκετά φιλικό.

«Τι καλύτερο από το να περνάω τον χρόνο μου με αυτές τις κοπέλες; Στη φάση που βρίσκομαι στόχος και σκοπός μου είναι να βρω τον έρωτα της ζωής μου. Θέλω να βρω τη γυναίκα που θα μου κλέψει την καρδιά εδώ. Είναι εντυπωσιακό πόσο ξεχωριστοί χαρακτήρες είναι οι κοπέλες. Με κάποιες έχω ερωτικά συναισθήματα, με κάποιες άλλες φιλικά. Έχω έρθει κοντά με κάποιες κοπέλς, αλλά ερωτευμένος δεν δηλώνω ακόμα.

Αισθάνομαι περίεργα με τις εντάσεις. Θέλω να υπάρχει ησυχία και δεν μου αρέσει να βλέπω εντάσεις που φτάνουν σε αυτά τα όρια. Δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους να αλλάξουν κάποια πράγματα που κατονομάζω από την αρχή. Αν αυτό δεν γίνει, τότε είναι λόγος για να μην προχωρήσει με μια κοπέλα».