J2US: Έγκυος η Ιωάννα Τούνη; Το Twitter πήρε "φωτιά" με τα υπονοούμενα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Έγκυος η Ιωάννα Τούνη; Το Twitter πήρε

Στο 5ο live του «J2US» ο Νίκος Κοκλώνης έκανε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση στη σκηνή του show όπου προβάλλεται στην τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA καθώς τον είδαμε ως «Λατίνο εραστή».

Μεταξύ άλλων μέχρι στιγμής αρκετές εμφανίσεις έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αλλά και της κριτικής επιτροπής. Ανάμεσά τους κι εκείνη με την Ιωάννα Τούνη και τον Νικηφόρο αλλά αυτή τη φορά όχι για τις φωνητικές τους ικανότητες.

Τα βλέμματα όλων στράφηκαν στην εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη και συγκεκριμένα στο φόρεμα το οποίο τόνιζε λίγο παραπάνω την κοιλίτσα της.

Μετά το τέλος της εμφάνισης, ο Νίκος Κοκλώνης πλησίασε την Ιωάννα λέγοντας: «Πολλά μπορώ να υποθέσω με αυτό το φόρεμα» και εκείνη απάντησε: «Μην υποθέσεις τίποτα». Βέβαια, δεν έλειψαν και οι χρήστες του Twitter να σχολιάσουν.

Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter για την Ιωάννα Τούνη

Η εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη - Νικηφόρου στη σκηνή του J2US

"Βλέπω μια Ιωάννα τουρλωμένη" - Το αιχμηρό σχόλιο της Μπακοδήμου για την Τούνη

«Θα μελαγχολήσω» τραγούδησαν στο αποψινό (16/10) live του J2US η Ιωάννα Τούνη και ο Νικηφόρος. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν εντυπωσίασαν τους κριτές.

Όταν συγκεκριμένα έφτασε η σειρά της Μαρίας Μπακοδήμου για την κριτική της, η ίδια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της για αυτό που είδε από το τηλεπτικό ζευγάρι.

«Παιδιά, δεν κατάλαβα αν φταίει ο τόνος… Εμένα αυτό που μου έλειψε ήταν η ειλικρίνεια. Βλέπω μια Ιωάννα τουρλωμένη και ποζάτη από την ώρα που άρχισε το τραγούδι χωρίς να υπάρχει το συναίσθημα της ερμηνείας.

Δεν το καταλαβαίνω γιατί έχω δει την Ιωάννα διαφορετικά, έχω πει ότι μου αρέσει η αυτοπεποίθηση της, ο τρόπος που δουλεύει και αυτό που βγάζει. Σήμερα βρίσκω ένα στημένο πράγμα» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου. Από την άλλη, η Κατερίνα Λιόλου και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προκάλεσαν πανικό με την εμφάνισή τους!