“Έρωτας με χάρτινα φτερά”: Υπάρχουν μέρες που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας για πάντα...

“Έρωτας με χάρτινα φτερά”: Υπάρχουν μέρες που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας για πάντα...

Μια τέτοια μέρα η Μέρεντιθ αποφασίζει να ξεκινήσει ένα «Love Tour», μια θεατρική τουρνέ ως ανερχόμενη ηθοποιός από πόλη σε πόλη, αλλά και μια περιοδεία από σταθμό σε σταθμό των συναισθημάτων, των φόβων, των προσδοκιών, των οδυνηρών και των ευχάριστων αναμνήσεων, των αμφιβολιών, των πεποιθήσεών της. Ένα ταξίδι στον εαυτό της που θα της δείξει ποια είναι, τι επιθυμεί και τι όχι, και πώς μπορεί να το πετύχει. Στόχος της, να ζήσει για πάντα ερωτευμένη, ευτυχισμένη, αλλά και αυτάρκης και ολοκληρωμένη ως άνθρωπος με τον Αντουάν, τον άνδρα της ζωής της.

Οι μεγάλοι έρωτες, όπως όλες οι σημαντικές σχέσεις, χρειάζονται γερά θεμέλια στα βάθη της καρδιάς και του μυαλού για να διαρκέσουν μια ζωή. Ένα μυθιστόρημα που συναρπάζει με την πλοκή και τους χαρακτήρες του, δίνοντας απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα για τον έρωτα και τις σχέσεις.

Έρωτας με χάρτινα φτερά βιβλίο

«Η συγγραφέας μοιάζει να έχει βρει τον τρόπο για να κάνει προσιτά σε όλους τα εργαλεία της θετικής ψυχολογίας. Πεποίθησή της: διαχειριζόμαστε τα κοινωνικά θέματα με επίκεντρο τον άνθρωπο».

Ouest-France

«Με τους πολύ αληθοφανείς χαρακτήρες του, την ενέργεια και τον ρομαντισμό του, το βιβλίο αυτό σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Δεν μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου! Η γυναικεία εκδοχή του Η μέρα που τα λιοντάρια θα τρώνε πράσινη σαλάτα».

Le Parisien week-end

Συγγραφέας: Raphaelle Giordano

Ειδική στη δημιουργικότητα και στην προσωπική ανάπτυξη, η Raphaëlle Giordano υπογράφει το μυθιστόρημα-φαινόμενο. Η δεύτερη ζωή σου ξεκινά όταν καταλάβεις πως έχεις μόνο μία, που έχει πουλήσει περισσότερα από 2 εκατομμύρια αντίτυπα στη Γαλλία και έχει μεταφραστεί σε πάνω από τριάντα χώρες, και το Η μέρα που τα λιοντάρια θα τρώνε πράσινη σαλάτα. Το Έρωτας με χάρτινα φτερά είναι το τρίτο της μυθιστόρημα. Όλα της τα βιβλία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα.

Συνταγματάρχου Δαβάκη 10 & Μυλοποτάμου, 115 26, Αθήνα

Τηλ.: 210 3390204

e-mail: info@pediobooks.gr

www.ellinika-grammata.gr