GNTM 4: Εξοργισμένοι οι χρήστες του Twitter με την στάση της Κυβέλη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Εξοργισμένοι οι χρήστες του Twitter με την στάση της Κυβέλη

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του GNTM 4, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είχε κεντρίσει τις εντυπώσεις όχι μόνο για την εξωτερική εμφάνισή της αλλά επίσης και για τον εκρηκτικό χαρακτήρα της.

Στο νέο επεισόδιο του GNTM είδαμε την 19χρονη διαγωνιζόμενη να απολαμβάνει το πρωινό της απομονωμένη στον κήπο με τον Γιάννη να αποτελεί πλέον μια από τις ελάχιστες παρέες της στο σπίτι των μοντέλων.

Μεταξύ άλλων το συγκεκριμένο περιστατικό εξόργισε αρκετά τους τηλεθεατές. Μάλιστα, την παράσταση "έκλεψαν" οι χρήστες του Twitter οι οποίοι δεν δίστασαν να σχολιάσουν το τι συνέβη.

Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter

"Η Κυβέλη έχει χάσει πολλές δουλειές εξαιτίας..." - Η σοκαριστική αποκάλυψη του συντρόφου της

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού GNTM 4 είναι αναμφίβολα η Κυβέλη Χατζηευστρατίου. Το επίδοξο μοντέλο είναι μάλιστα εδώ και καιρό σε σχέση με τον Μάριο Κρητικό.

Ο ίδιος μίλησε το πρωί της Τρίτης (19/10) στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και αποκάλυψε μερικά πράγματα για την ίδια και την πορεία της στον χώρο του μόντελινγκ, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι έχει χάσει αρκετές δουλειές εξαιτίας της σεξουαλικής παρενόχλησης, ένα θέμα για το οποίο έχει αναφερθεί κι η ίδια.

Η αποκάλυψη του συντρόφου της Κυβέλης από το GNTM 4