Κάτι Ξαναψήνεται: Το Twitter πήρε "φωτιά" - Βρήκε στο πιάτο του μία βλεφαρίδα και βαθμολόγησε με...

Επικά τα σχόλια!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κάτι Ξαναψήνεται: Το Twitter πήρε

Την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την βλέπουμε και πάλι μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ με την εκπομπή «Κάτι Ξαναψήνεται». Μέχρι στιγμής τα νούμερα τηλεθέασης μπορεί να μην είναι τόσο ικανοποιητικά ωστόσο οι χρήστες του Twitter για άλλη μια φορά δεν δίστασαν να σχολιάσουν τα όσα έγιναν.

Πιο συγκεκριμένα, ο σημερινός οικοδεσπότης ήταν ο Παναγιώτης ο οποίος όμως είχε να αντιμετωπίσει τον πολύ δύσκολο Μάκη. Ο Παναγιώτης λοιπόν μαγείρεψε ένα μενού που πίστευε ότι θα έπιανε όλα τα γούστα.

Ο Μάκης είναι πολύ δύσκολος στο φαγητό. Το μόνο που δέχτηκε να φάει ήταν το επιδόρπιο, όμως και εκεί υπήρξε σοβαρό πρόβλημα αφού με το πού πήρε να δοκιμάσει διαπίστωσε ότι στο γλυκό είχε πέσει μία... βλεφαρίδα.

Μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό ο Μάκης έγινε ένας από τους πιο αντιπαθείς παίκτες αλλά και η αφορμή για να πάρουν τα σχόλια φωτιά στο Twitter.

Το περιστατικό με τον Μάκη στο Κάτι Ξαναψήνεται

Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter για το Κάτι Ξαναψήνεται

Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ

Η τελευταία εβδομάδα δεν ήταν ιδανική για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιας και μετά τη συνέντευξη - καταγγελία της Ζήνας Κουτσελίνη, πολλά πρόσωπα της τηλεόρασης έχουν βγει να μιλήσουν για εκείνη και για την εμπειρία που είχαν στο πλευρό της.

Παρόλα αυτά, η νέα προσπάθεια που κάνει φέτος στον ΣΚΑΪ με το "Κάτι Ξαναψήνεται", έχει στεφθεί από επιτυχία και έτσι "τρέχουν" και οι εξελίξεις με το μέλλον της στον σταθμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Breakfast At Star λοιπόν, η παρουσιάστρια θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής και την επόμενη χρονιά μιας και φαίνεται πως ο σταθμός δείχνει εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο πρότζεκτ.