J2US: Η Λιόλιου και η Παναγιώταρου «γκρέμισαν» τη σκηνή του show και το Twitter τις κατέκρινε

«Όταν σας βλέπω, φτιάχνομαι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Η Λιόλιου και η Παναγιώταρου «γκρέμισαν» τη σκηνή του show και το Twitter τις κατέκρινε

Το 8ο live του μουσικού show του ALPHA από τα πρώτα κιόλας λεπτά είχε άκρως καταιγιστικές εξελίξεις καθώς όπως είδαμε ο Νίκος Μπάρκουλης και η Δέσποινα Βανδή έλυσαν την "παρεξήγηση" που είχαν στον αέρα της εκπομπής.

Μάλιστα, σειρά είχε να βγουν στην σκηνή η Κατερίνα Λιόλιου και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου οι οποίες μέχρι και τώρα θεωρούνται φαβορί μιας και η επίδοσή τους είναι αρκετά καλή σε σχέση με τα υπόλοιπα ζευγάρια.

Οι δυο τους απόψε ερμήνευσαν το «It’s Raining Men» των Weather Girls. Το μεγάλο "μπράβο" δεν άργησε να ακουστεί από την Δέσποινα Βανδή ενώ η Βίκυ Σταυροπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κορίτσια, μ΄αρέσατε πάρα πολύ, φαίνεται ότι δουλεύετε, κάθε φορά που σας βλέπω, φτιάχνομαι».

Βέβαια, οι χρήστες του Twitter έδωσαν για άλλη μια φορά το παρών μιας και δεν μπόρεσαν να αφήσουν ασχολίαστη την συγκριμένη εμφάνιση των κοριτσιών καθώς σχολιάστηκε έντονα το βάψιμο της Κατερίνας Λιόλιου με αποτέλεσμα οι κριτικές να πέσουν "βροχή".

Τα σχόλια στο Twitter για την Κατερίνα Λιόλιου

Παναγιώταρου και Λιόλιου τραγούδησαν Βανδή αλλά τους γύρισε μπούμερανγκ - "Δεν έχει καμία σχέση"

Το τραγούδι «Τι κάνω μόνη μου» της Δέσποινας Βανδή ερμήνευσαν στο αποψινό live του J2US η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου. Ωστόσο, σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά, δεν αποθεώθηκαν από την κριτική επιτροπή.

Ο Σταμάτης Φασουλής πήρε τον λόγο και είπε χαρακτηριστικά «Ήταν λίγο απογοητευτικό» ενώ η Μαρία Μπακοδήμου συνέχισε λέγοντας: «Από μόνο του το κομμάτι είναι ένα sexy κομμάτι και αν κάνεις μια υπερβολικά sexy ερμηνεία, μπουκώνει. Εκεί θέλει την κόντρα. Παραέγινε sexy».

Τέλος, η Δέσποινα σχολίασε: «Έχω κάτσει πολλές φορές σε έναν τέτοιο καναπέ. Δεν ήταν πολύ βολικό. Δεν ήταν αυτό που περίμενα, γιατί ο πρόλογος δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο που τον ερμήνευσε η Αλεξάνδρα. Αυτό το τραγούδι έχει μια δυναμική αλλά όχι γλυκερό. Αυτή η γυναίκα λέει “δεν σε έχω ανάγκη”. Ήταν αυτογκόλ τελικά».