Adele: Το ελληνικό Twitter αποθέωσε την τραγουδίστρια

«Ευχαριστούμε που υπάρχεις»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Adele: Το ελληνικό Twitter αποθέωσε την τραγουδίστρια

Μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA το βράδυ της Κυριακής 21/11 προβλήθηκε το αφιέρωμα του CBS στη μοναδική ερμηνεύτρια και δημιουργό των εκατομμυρίων πωλήσεων, Αντέλ καθώς επέστρεψε και πάλι πιο δυναμικά από ποτέ. Δείτε εδώ τον νέο της σύντροφο.

Έτσι, στο πανέμορφο Griffith Observatory του Los Angeles, όπου η Αντέλ ερμήνευσε με το δικό της ανεπανάληπτο τρόπο τα νέα της τραγούδια αλλά και παλαιότερες επιτυχίες, όπως «Hello», «Easy On Me», «Skyfall», «I Drink Wine», «Someone Like You», «When We Were Young», «Make You Feel My Love», «Hold On».

Από την άλλη, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, είδαμε και αποσπάσματα από τη συνέντευξη της στην Όπρα Γουίνφρεϊ όπου εξομολογείται πολλά περισσότερα σχετικά για την ζωή της. Βέβαια οι χρήστες του Twitter ήταν για ακόμη μια φορά εκεί καθώς δεν δίστασαν να αποθεώσουν την γνωστή τραγουδίστρια.

Τα θετικά σχόλια των χρηστών του Twitter για την Adele

Αδυνάτισε κι άλλο η Αντέλ - Η νέα φωτογραφία που απέσπασε 2,6 εκατ. likes

Μετά την δική μας Αντελ...ίνα Βαρθακούρη που έμεινε μισή, μας άφησε και η Αντέλ με το στόμα ανοιχτό! Η τραγουδίστρια δεν πτοήθηκε από την χθεσινή ήττα της Αγγλίας στο Euro 2021 και μοιράστηκε μια υπέροχη φωτογραφία που ξετρέλανε τους φαν της.

Η Αγγλίδα τραγουδίστρια φόρεσε μια φανέλα της Εθνικής ομάδας της χώρας της και πόζαρε στον φακό χαμογελαστή. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα μαύρο κολάν και μια κόκκινη φανέλα με τα «Τρία Λιοντάρια» και πόζαρε στον υπέροχο κήπο του σπιτιού της.

Η ξανθιά καλλιτέχνιδα είναι εντελώς αμακιγιάριστη και φορά πολλά χρυσά βραχιόλια στα χέρια και χρυσούς κρίκους. Μάλιστα, όπως διακρίνουμε, στο μανικιούρ της έχει την αγγλική σημαία με λευκό φόντο και κόκκινο σταυρό.

Πρόκειται για μια από τις σπάνιες φωτογραφίες που μοιράζεται η ίδια στο Instagram, όπου μας δείχνει την υπέροχη σιλουέτα της μετά και από την αξιοσημείωτη απώλεια βάρους που έχει καταφέρει εδώ και λίγο καιρό.

«Μας κάνατε περήφανους. Φέρατε το παιχνίδι σπίτι και μας φέρατε όλους κοντά!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.