GNTM 4: Επικό γέλιο με την "αυτοκράτειρα" Κυβέλη στο Twitter

Η εμφάνισή της τρέλανε τους χρήστες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Επικό γέλιο με την

Το αποψινό επεισόδιο του GNTM 4 τα είχε όλα από τα πρώτα κιόλας λεπτά καθώς η Κυβέλη δεν δίστασε να μοιράσει τα disadvantage στα υπόλοιπα μοντέλα λέγοντας "στεγνά" πως ο κύριος λόγος είναι επειδή τα αντιπαθεί.

Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο μιας και η Κυβέλη έχει απομονωθεί τελείως μετά από την αποχώρηση των υπόλοιπων φίλων της από το ριάλιτι μόδας.

Έτσι, η ίδια μοίρασε ρόλους στους υπόλοιπους παίκτες, με το γνωστό ύφος και την κατάλληλη στρατηγική του «συμπαθώ ή δεν συμπαθώ» και έβαλε στόχο τον Κωνσταντίνο και την Ειρήνη.

Από την άλλη οι χρήστες του Twitter δεν δίστασαν για άλλη μια φορά να σχολιάσουν τις εξελίξεις του ριάλιτι μιας και τίποτα δεν έμεινε απαρατήρητο ύστερα από την φωτογράφιση της Κυβέλη που τα έδωσε όλα.

Η φωτογράφιση της Κυβέλη στο GNTM 4

Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter για το GNTM 4

Αυτός είναι ο σύντροφος της Κυβέλη Χατζηευστρατίου - Τον έχουμε δει στην τηλεόραση

Την Κυβέλη Χατζηευστρατίου την γνωρίσαμε για πρώτη φορά μέσα από την τηλεοπτική της συμμετοχή στο ριάλιτι μόδας του STAR , το GNTM 4.

Μπορεί να είναι μόνο 19, ωστόσο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον τόσο στους τηλεθεατές όσο και στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους μιας και όπως φαίνεται από τα σχόλιά τους αλλά και από τελευταία επεισόδιο έχει αποκτήσει τη φήμη της "κακιάς".

Μάλιστα, όπως φαίνεται η ίδια είναι ερωτευμένη αφού είναι ζευγάρι τον Μάριο Κρητικό για τουλάχιστον τρία χρόνια.

Βέβαια, ο αγαπημένος της, Μάριος Κρητικός έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση όπου μίλησε για την ίδια αλλά και για την συμπεριφορά της μέσα στο παιχνίδι. Πάντως, οι δυο τους έχουν επανενωθεί αφού ο μεγάλος τελικός έχει γυριστεί.

Σύντορφος - Κυβέλη από το GNTM 4