Ελένη Φουρέιρα: Χαλασμός στο Twitter με την εμφάνισή της στη σκηνή του The Voice

Την αποθέωσαν!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: Χαλασμός στο Twitter με την εμφάνισή της στη σκηνή του The Voice

Το βράδυ της Κυριακής 5/10 η Ελένη Φουρέιρα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησαν στην σκηνή του γνωστού μουσικού ριάλιτι «The Voice». Μάλιστα, οι δυο τους έκαναν πρεμιέρα ενώ την Παρασκευή 4/12 οι δυο τους έκαναν τη μεγάλη τους πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται.

Οι δυο καλλιτέχνες κατάφεραν να βάλουν "φωτιά στη σκηνή με την ερμηνεία τους μιας και η αντίδραση των χρηστών στο Twitter ήταν άκρως απολαυστική αφού η εμφάνισή τους δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη.

Η εμφάνιση της Φουρέιρα και του Αργυρού στο The Voice

Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter

Πρώτο τραπέζι πίστα - Ο Αλμπέρτο Μποτία αποθέωσε την Ελένη Φουρέιρα στην πρεμιέρα της

Πρεμιέρα στο TEATRO Athens έκαναν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα το βράδυ της Παρασκευής 3/12, μετά το χαμό που προκλήθηκε στο twitter. Από το πλευρό της τραγουδίστριας δεν γινόταν να λείπει ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος είναι και ο άνθρωπος - εκτός της οικογένειας της - που την στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Φυσικά έκατσε πρώτο τραπέζι πίστα και όταν βγήκε η καλή του σκηνή, δεν πήρε το βλέμμα του από πάνω της. Άλλωστε, είναι τόσο εκρηκτική που έκανε όλους τους θαμώνες να την χαζεύουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr που βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο, απαθανάτισε τον ποδοσφαιριστή που βρήκε ελεύθερο χρόνο από το απαιτητικό του πρόγραμμα, να απολαμβάνει την βραδιά και να αποθεώνει την Ελένη Φουρέιρα.

Τα βλέμματα ανάμεσα τους δεν έλειψαν, αφού πολλές φορές που ο ένας "έπιανε" το βλέμμα του άλλου χαμογελούσε.

Ελένη Φουρέιρα πρεμιέρα Teatro

Ο Μποτία αποθέωσε την Φουρέιρα στην πρεμιέρα της

Ελένη Φουρέιρα πρεμιέρα στο Teatrp