GNTM 4: Εξαγριωμένοι οι χρήστες του Twitter με την Όλγα Ντάλλα με τις βρισιές της για την Κυβέλη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Εξαγριωμένοι οι χρήστες του Twitter με την Όλγα Ντάλλα με τις βρισιές της για την Κυβέλη

Το αποψινό επεισόδιο του GNTM 4 όπου προβάλλεται από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR είχε για άλλη μια φορά άκρως καταιγιστικές εξελίξεις καθώς πλέον τα 3 μοντέλα που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό ήρθαν αντιμέτωπα με μια ιδιαίτερη έκπληξη.

Μάλιστα, οι σχέσεις ανάμεσα στα επίδοξα μοντέλα δεν είναι και η καλύτερη καθώς η Κυβέλη από πολύ νωρίς έδειξε στους υπόλοιπους πως δεν θέλει πολλά πολλά αφού δεν τα έβρισκαν μεταξύ τους.

Έτσι, Λίγο πριν ξεκινήσει τη φωτογράφισή της η Κυβέλη, οι άλλοι δύο συμπαίκτες της έδειξαν ενοχλημένοι, καθώς θεώρησαν πως η 19χρονη κοπέλα θα μπει πιο “διαβασμένη” και έχοντας στο μυαλό της τα σχόλια των κριτών από τα προηγούμενα σετ.

Οι δηλώσεις της Όλγας Ντάλλα για την Κυβέλη στο GNTM 4

«Ας πούμε, τώρα η Κυβέλη έχει πλεονέκτημα γιατί ξέρει τα πάντα», είπε ο Κωνσταντίνος με την Όλγα να συμφωνεί και να λέει: «Τεράστιο».

Μάλιστα, η συζήτηση συνεχίστηκε ανάμεσά τους και η Όλγα μίλησε άσχημα για την Κυβέλη χρησιμοποιώντας προσβλητικό λεξιλόγιο: «Και πέρα από αυτό έλεγε εγώ το ήξερα από πριν. Άντε γαμ@@σ@ μ@ρη παλιοπ@@τ@ν@. Άντε γ@μη@@».

Εξοργισμένο το Twitter με την Όλγα Ντάλλα

Από την άλλοι, οι χρήστες του Twitter είναι πάντα παρών, κάτι που για άλλη μια φορά δεν μπόρεσε να τους αφήσει χωρίς να σχολιάσουν τα όσα ανέφερε η Όλγα για την Κυβέλη.

Έτσι, αυτή τη φορά οι χρήστες εξοργίστηκαν με την στάση της καθώς οι περισσότεροι υποστήριξαν πως ήταν καιρός να δείξει "επιτέλους" τον πραγματικό της εαυτό στον διαγωνισμό.