Η Κυβέλη κέρδισε το GNTM 4 και το twitter πήρε "φωτιά" - «Όλοι οι άλλοι ήταν...»

Πρώτο trend έγινε το ριάλιτι μόδας το βράδυ της Δευτέρας 21/12

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Κυβέλη κέρδισε το GNTM 4 και το twitter πήρε

Το βράδυ της Δευτέρας 21/12 πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του GNTM 4. Ήδη από το πρώτο μέρος του τελικού, η παίκτρια που προηγούνταν ήταν η Κυβέλη με 74 βαθμούς, τον Κωνσταντίνο να ακολουθεί με 70 και την Όλγα στην τρίτη θέση με 69 βαθμούς.

Στο δεύτερο λοιπόν μέρος και μετά την πασαρέλα τους, η Κυβέλη συγκέντρωσε 113 βαθμούς, ο Κωνσταντίνος 107 βαθμούς και η Όλγα 105 βαθμούς, ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει καθώς εκκρεμεί άλλη μία δοκιμασία.

Ωστόσο, μετά την βαθμολόγηση της κριτικής επιτροπής αλλά την ψηφοφορία του κοινού, το μοντέλο που κατέκτησε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο Opel Mokka, κοσμήματα, ρολόι αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels και ένα συμβόλαιο με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite Models London είναι τελικά η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, επιβεβαιώνοντας το spoil που είχαμε ήδη μεταφέρει εμείς.

Ο χαμός στο Twitter με την νίκη της Κυβέλη στο GNTM 4

Εδώ και αρκετές εβδομάδας το twitter ήταν με το μέρος της Κυβέλη, αφού έφαγε πάρα πολύ άγριο κράξιμο από όλους τους συμπαίκτες της. Ουσιαστικά η νεαρή παίκτρια, ειδικά μετά την αποχώρηση του Ντίνου ήταν εντελώς μόνη της μέσα στο παιχνίδι και είχε δηλώσει πάρα πολλές φορές πως είχε έναν και μόνο μοναδικό στόχο... την νίκη.

Όταν λοιπόν ανακοινώθηκε πως κέρδισε μετά την ψηφοφορία του κοινού οι χρήστες πήραν "φωτιά"! Οι περισσότερο την αποθέωσαν, λέγοντας πως είναι υπόδειγμα μοντέλου, ενώ λίγοι ήταν εκείνοι που έκραξαν.

Η Κυβέλη κέρδισε το GNTM 4 και το twitter πήρε 'φωτιά'

Κυβέλη GNTM 4

Κυβέλη GNTM 4 νίκη

GNTM 4 τελικός

GNTM 4 τελικός twitter

GNTM 4 τελικός twitter νίκη