Γη της Ελιάς: Επικά τα σχόλια στο Twitter για το φλερτ Ιάκωβου στην Αθηνά

Τι ανέφεραν οι χρήστες;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Επικά τα σχόλια στο Twitter για το  φλερτ Ιάκωβου στην Αθηνά

Η νέα σειρά του MEGA, «Η γη της ελιάς», φαίνεται πως έχει "κεντρίσει" για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καθώς οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο είναι άκρως καταιγιστικές. Μάλιστα, τα νούμερα τηλεθέασης μιλούν από μόνα τους μιας και είναι αρκετά ικανοποιητικά.

Από την άλλη, οι χρήστες του Twitter δίνουν το παρών τους κάθε βράδυ καθώς αυτή τη φορά δεν δίστασαν να σχολιάσουν τον Ιάκωβο ο οποίος φαίνεται να έχει κλέψει τις εντυπώσεις καθώς έφερε πολλές ευχάριστες αντιδράσεις. Πιο συγκεκριμένα, εκείνοι προβλέπουν δυνατό έρωτα με την Αθηνά. Ωστόσο, είναι τόσο αγνά τα αισθήματά του για την Αθηνά;

Οι αναρτήσεις στο Twitter για την σειρά «Γη της ελιάς»

Η γη της ελιάς - Εξελίξεις

Η γη της Ελιάς - Τα σχόλια στο Twitter

Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter Για την γη της ελιάς

Γη της Ελιάς twitter

Χαμός με την σειρά Γη της ελιάς στο Twitter

Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο "βόμβα" στην Γη της Ελιάς

Σε λίγες ημέρες μέσα από την συχνότητα του MEGA θα δούμε στην σειρά Γη της Ελιάς έναν γάμο που θα ταράξει τα νερά και τις ζωές πολλών πρωταγωνιστών. Όχι δεν μιλάμε για αυτόν της Βασιλικής και του Φίλιππου, αλλά έναν άλλον που ήδη έχει γίνει γνωστός...

Για αυτόν της Ιουλίας με τον Κουράκο, που έχει κάνει τον Στάθη έξαλλο. Ναι μεν την χώρισε για να επιστρέψει στην γυναίκα του που τον χρειαζόταν, τώρα όμως έχει τυφλωθεί από την ζήλια του και θέλει να τον σταματήσει.

Στα social media κυκλοφορεί μια φωτογραφία τόσο με τον γαμπρό όσο και με την νύφη, όχι όμως μαζί! Πράγμα που σημαίνει πως το μυστήριο μπορεί να μην ολοκληρωθεί ποτέ. Με λίγα λόγια οι εξελίξεις... θα είναι συγκλονιστικές.

Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της Ιουλίας στην Γη της Ελιάς