Αποθέωση στο Twitter για το MasterChef 6 - «Επιτέλους γύρισαν»

Επικές ατάκες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αποθέωση στο Twitter για το MasterChef 6 - «Επιτέλους γύρισαν»

Το MasterChef 6 έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (10/1) και το κοινό μέσα από τα σχόλια που έκανε στο Twitter έδειξε πόσο πολύ περίμενε τη μεγάλη επιστροφή του ριάλιτι μαγειρικής καθώς και της τριάδας των κριτών.

Τα σχόλια είναι αποθεωτικά κάτι που δείχνει πως μέσα στους επόμενους μήνες, το MasterChef θα αποτελέσει για ακόμα μία χρονιά μία από τις πιο αγαπημένες συνήθειες του τηλεοπτικού κοινού.

Τα σχόλια του Twitter για την πρεμιέρα του MasterChef 6

Δύσκολες ώρες για πρώην παίκτη του Masterchef - Διαγνώσθηκε με κορωνοϊό το ενός έτους μωρό του

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε το πρωί της Παρασκευής (7/1) ο Σελίμ Σελτζούκ. Ο πρώην παίκτης του Masterchef αποκάλυψε μεταξύ άλλων την περιπέτεια υγεία που πέρασε το ενός έτους μωρό του, καθώς νοσηλεύτηκε εννιά μέρες στο νοσοκομείο με κορωνοϊό.

«Το παιδί μου έγινε ενός έτους τα Χριστούγεννα. Νόσησε με κορωνοϊό και νοσηλεύτηκε για εννιά μέρες. Πρώτα κόλλησα εγώ και μετά η γυναίκα μου, αλλά εμείς το περάσαμε ήπια. Περάσαμε δύσκολα όταν το μωρό μας νοσηλεύτηκε. Βγήκαμε με τα παιδιά από το MasterChef και κόλλησα.

Αποφάσισα να μαγειρεύω κάποια φαγητά έξω για να βγάζει φωτογραφίες ο κόσμος. Δεν θα ρίχνω αλάτι όπως ο Νουσρέτ, εγώ θα ρίχνω διάφορα μπαχαρικά. Κρατώ κλειστό το εστιατόριο στις γιορτές για να είμαι κι εγώ και το προσωπικό κοντά στις οικογένειάς μας», δήλωσε ο γνωστός σεφ.