#Cancel_Kopsialis: Αποθέωση στο Twitter για τους Αντετοκούνμπο μετά τη διακοπή της συνεργασίας με τον Κοψιάλη

Καταιγισμός από σχόλια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
#Cancel_Kopsialis: Αποθέωση στο Twitter για τους Αντετοκούνμπο μετά τη διακοπή της συνεργασίας με τον Κοψιάλη

Το οριστικό τέλος στη συνεργασία τους ανακοίνωσαν το βράδυ της Παρασκευής (21/1) τα αδέρφια Αντετοκούνμπο με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, μετά από τον σάλο που έχει δημιουργηθεί στα social media τις τελευταίες μέρες. Το Twitter εννοείται πως αποθέωσε την κίνηση αυτή μιας και ήταν κάτι που ζητούσε εδώ και μέρες.

«Καλησπέρα σε όλους, όπως είδατε την ευθύνη για τον διαγωνισμό για το σπίτι την έχουν αποκλειστικά οι Antetokounbros και κανένας άλλος. Τώρα οι συμμετοχές που έχουν γίνει από το προφίλ μου μετράνε κανονικά και η κλήρωση θα γίνει την ημερομηνία που έχει οριστεί κάτω από τη λεζάντα.

Όλο αυτό γίνεται με απεριόριστο σεβασμό σε μια οικογένεια που μας έχει κάνει υπερήφανους σε ολόκληρο τον κόσμο και ντρέπομαι ειλικρινά που χρειάστηκε να βγω να εξηγήσω κάτι τέτοιο, διότι το όνομα των παιδιών, το οποίο δεν φταίει σε τίποτα, βρέθηκε να τουιτάρει δίπλα από τις λέξεις όπως βιασμός και Θεσσαλονίκη. Και επειδή όλο αυτό γίνεται, επειδή το όνομα μου μπλέχτηκε αδίκως μέσα σε όλο αυτό, πήραμε από κοινού την απόφαση ο διαγωνισμός να συνεχίσει κανονικά αποκλειστικά από το προφίλ των παιδιών», είπε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης στο βίντεο που ανέβασε μετά την ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας.

Τα σχόλια του Twitter για το τέλος της συνεργασίας των Αντετοκούνμπο με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη

Η ηλικία, οι 1 εκατομμύριο followers και η σχέση του με την Σοφία Φυρού

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης γεννήθηκε στις 5 Απριλίου 1992 και μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2011 ως πωλητής σε κατάστημα ρούχων μέχρι το 2019, ενώ ολοκλήρωσε και τις σπουδές του στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Μάρκετινγκ στο IST College, από όπου αποφοίτησε το 2014.

Ξεκίνησε την καριέρα του στα Social Media στις 2 Φεβρουαρίου 2018 με την πρώτη του σειρά βίντεο Δημόσια Κατακραυγή στο Instagram. Δημιούργησε το δικό του κανάλι στο YouTube στις 24 Μαρτίου 2018 και στις 4 Απριλίου 2018 ανέβασε το πρώτο βίντεο της ίδιας σειράς Δημόσια Κατακραυγή.

Ο άμεσος αντίκτυπός του στο ελληνικό κοινό τον οδήγησε στη δημιουργία της εκπομπής Ιδιωτική Κατακραυγή, μια εκπομπή με θεματικές συνεντεύξεις με χιουμοριστικό περιεχόμενο ανάλογα με το προφίλ του καλεσμένου του, που διαδραματίζεται στο αυτοκίνητό του. Παράλληλα, εκτός από τα Social Media, συμμετείχε σε καλλιτεχνικά δρώμενα ως παρουσιαστής, κωμικός και stand up comedian.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης πριν από περίπου ένα χρόνο έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, με την Σοφία Φυρού να φέρνει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Ο γνωστός Youtuber, μάλιστα, έχει κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό του, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακόμα εάν έχουν παντρευτεί.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, την Πρωτοχρονιά αποφάσισε να συστήσει τον γιο του Κωνσταντίνο, με τον οποίο μάλιστα έχουν τρομερή ομοιότητα.