Survivor 5: «Βούιξε» το Twitter - Η Μυριέλλα καλοβλέπει τον Σοϊλέδη;

Καταιγισμός από σχόλια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Βούιξε» το Twitter - Η Μυριέλλα καλοβλέπει τον Σοϊλέδη;

O Άρης Σοϊλέδης μπήκε το βράδυ του Σαββάτου (23/1) στην ομάδα των Διάσημων στο Survivor 5 και μάλιστα κατάφερε να φέρει και τον νικητήριο πόντο για την ομάδα του στο αγώνισμα επάθλου. Η Μυριέλλα από την πρώτη στιγμή τον πλησίασε και πανηγύρισε μαζί του τις νίκες του, κάτι που έκανε το Twitter να αντιδράσει.

Μετά το αποτυχημένο φλερτ της ηθοποιό με τον Γιώργο Κατσαούνη, το οποίο έληξε άδοξα παρά τις προσπάθειες της Μυριέλλας να τα ξαναβρούν.

Όπως έγραψαν πολλοί λοιπόν, ο Άρης Σοϊλέδης φαίνεται πως θα είναι το νέο φλερτ της ηθοποιό, κάτι που φυσικά είναι μονόπλευρο μιας και ο ποδοσφαιριστής είναι αρραβωνιασμένος με την Μαρία Αντωνά και οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι.

Τα σχόλια του Twitter για τη Μυριέλλα, τον Σοϊλέδη και το Survivor 5

Μουτσινάς για Κουρεντή και Κατσαούνη - «Γιατί τώρα παρακολουθούμε το ερωτικό δράμα;»

Οι εξελίξεις στο Survivor 5 είναι καταιγιστικές καθώς οι σχέσεις ανάμεσα στην Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη έχουν αλλάξει δραστικά μετά από τα τελευταία γεγονότα. Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, προβλήθηκαν στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» όπου ο Νίκος Μουτσινάς ήταν αφοπλιστικός.

«Ζητώ συγγνώμη από όλους. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό που είδα. Δε γίνεται, πάλι φεύγουμε από το ζητούμενο. Δεν έχουν πάει εκεί πέρα να ερημοπαίξουν δέκα παιχνίδια, να ερημοφάνε μία στις 10 μέρες και να γυρίσουν πίσω στην Αθήνα;

Γιατί τώρα παρακολουθούμε το ερωτικό δράμα και ξαφνικά χάνουμε πολύτιμο χρόνο από το μοναδικό reality επιβίωσης και πάμε και γινόμαστε ο Bachelor; Τι με νοιάζει ότι παρεξηγήθηκε ο Τσακατσούκας και η Μυριέλλα»;