Έφυγε από τα «Διλήμματα» της Καινούργιου και πήγε στο «Κάτι Ξαναψήνεται» της Σπυροπούλου - Χαμός στο Twitter

Η νέα της τηλεοπτική εμφάνιση προκάλεσε «φρενίτιδα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έφυγε από τα «Διλήμματα» της Καινούργιου και πήγε στο «Κάτι Ξαναψήνεται» της Σπυροπούλου - Χαμός στο Twitter

Μπορεί η νέα εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA να μην περιλαμβάνει τη στήλη «Διλήμματα», ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις επικές ιστορίες που παρακολουθούσαμε καθημερινά. Μία από τις πρωταγωνίστριες αυτής της μίνι σειράς λοιπόν, αυτή την εβδομάδα βρέθηκε στο «Κάτι Ξαναψήνεται» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Ο λόγος για τη Νικόλ Δαλέκου, μία από τις πιο χαρακτηριστικές περσόνες των «Διλημμάτων», η ηθοποιός που πλέον δηλώνει pilates instructor, βρέθηκε στην μαγειρική εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και μάλιστα χθες (16/2) ήταν η σειρά της να μαγειρέψει, ενώ τις προηγούμενες μέρες ήταν η παίκτρια που εντόπισε ένα κομμάτι ξύλου μέσα στο φαγητό της.

H εμφάνιση της Νικόλ Δαλέκου από τα «Διλήμματα» στο «Κάτι Ξαναψήνεται»

Η άγνωστη ιστορία της Νικόλ Δαλέκου

Η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει στην εφηρίδα Espresso και μεταξύ άλλων είχε αποκαλύψει πως σε νεαρή ηλικία είχε πέσει θύμα παρενόχλησης.

«Σε μικρή ηλικία και ειδικά στο ξεκίνημά μου στο τραγούδι, δέχτηκα παρενόχληση από πολύ γνωστό συνθέτη και τραγουδοποιό, έχοντας πάει στο στούντιο για να κάνω ηχογράφηση ένα από τα τραγούδια του. Με έκανε να νιώσω πολύ άβολα και ήμουν μόλις 17 χρονών, αλλά όλα πήραν τον δρόμο τους, αφού είχα το θάρρος να τον αντιμετωπίσω. Και από έναν γνωστό σκηνοθέτη που έπαιξα ρόλο σε ένα από τα σίριάλ του. Αχ, τι να πω, τα έχω περάσει και αυτά, αλλά πάντα ήμουν ευγενική αλλά και μαγκάκι».