Κάτι Ξαναψήνεται: ''Ξεσηκώθηκε'' το Twitter με την επιμονή του παίκτη για την συνταγή του εκμέκ

«Τι λέει ρε ο τύπος;...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Κάτι Ξαναψήνεται: ''Ξεσηκώθηκε'' το Twitter με την επιμονή του παίκτη για την συνταγή του εκμέκ

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε σήμερα 14/3 στο Κάτι Ξαναψήνεται, το οποίο δυστυχώς δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στα νούμερα τηλεθέασης, παρά το γεγονός ότι γίνεται συνεχώς Viral στο Twitter με τους οικοδεσπότες να κεντρίζουν κάθε φορά το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Και μιλώντας για τηλεοπτικό κοινό, σήμερα όσοι παρακολούθησαν το επεισόδιο της προσπάθειας της Λουίζας έγιναν έξαλλοι με τον Γιάννη. ο οποίος δεν έφαγε τίποτα και διαρκώς είχε ένα κακόβουλο σχόλιο να κάνει. Το αποκορύφωμα ήταν το γλυκό της οικοδέσποινας, το σπιτικό εκμέκ για το οποίο ήταν πολύ περήφανη. Ο Γιάννης, μόλις δοκίμασε το πιάτο άρχισε να κάνει αμέσως κακά σχόλια επιμένοντας για τον τρόπο που φτιάχνεται σωστά το γλυκό.

Το Twitter άλλη μια φορά πήρε ''φωτιά'' με την συμπεριφορά του παίκτη, ο οποίος από όσα μπορούμε να καταλάβουμε θα αποτελέσει μεγάλο πρόβλημα σε όλους τους διαγωνιζόμενους για αυτή την εβδομάδα.

Η προσπάθεια της Λουίζας στο Κάτι Ξαναψήνεται και το γλυκό που στάθηκε αφορμή να εξοργίσει το Twitter

Τα σχόλια των χρηστών

Τα κλάματα του Νίκου στο Κάτι Ξαναψήνεται

Η μέρα των αποτελεσμάτων ήταν η Παρασκευή 11/3 στην εκπομπή Κάτι Ξαναψήνεται με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να ανακοινώνει αναλυτικά την βαθμολογία του κάθε παίκτη αλλά και τον μεγάλο νικητή, μια εβδομάδα που όπως φαίνεται έδωσε μπολικό υλικό τους χρήστες του twitter για σχολιασμό.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα φάνηκαν να ενοχλούν αρκετά τον Νίκο, ο οποίος απέσπασε πολύ χαμηλή βαθμολογία με αποτέλεσμα να ξεσπά σε κλάματα.

Με τον ίδιο να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη, τελικά ακολούθησε την συμβουλή της παρουσιάστριας και ήπιε λίγο νερό και αποχώρησε μαζί της από τον χώρο όπου υπήρχαν οι κάμερες.

«Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και δεν αντιδρούν όλοι το ίδιο. Έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ ο Νίκος και δυστυχώς έχω στεναχωρηθεί και εγώ που δεν είναι τώρα κοντά μας. Θέλει λίγο να ηρεμήσει, θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων χωρίς τον Νίκο αυτή τη στιγμή. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο» ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.