Survivor 5: "Προδοσία στα Φάρσαλα" - Το Twitter πήρε φωτιά για Μυριέλλα και Τζον

Τα tweets ήταν ξεκαρδιστικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5:

Στο επεισόδιο της Τρίτης 15/3 στο ριάλιτι του Άγιου Δομίνικου, Survivor 5 οι διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και σαφέστατα η Μυριέλλα και ο Τζον προκάλεσαν τρομερές και ξεκαρδιστικές αντιδράσεις στο Twitter.

Στο παρελθόν η επικοινωνία τους στάθηκε η αφορμή για να ψυχρανθεί ο Κατσαούνης με την ηθοποιό, με τον ίδιο να την δίνει στεγνά, αλλά το κοινό δεν παύει να τους θέλει μαζί, ενώ άλλοι χλεύασαν την Μυριέλλα και δήλωσαν την κούραση τους σχετικά με αυτό το θέμα.

Το μήνυμα του Τζον προς την Μυριέλλα έλεγε συγκεκριμένα: «Μυριελλάκι μου, σου πήρα τον αγαπημένο σου καφέ και ήρθα εδώ για να σου δώσω έμπνευση και δύναμη για να συνεχίσεις. Μου λείπει πάρα πολύ ο τίτλος από το πρώτο μας τραγούδι όπως και εσύ και η ρουτίνα μας. Ελπίζω να σε δω σύντομα. Ίσως όχι τόσο σύντομα για να το ζήσεις. Μυριέλλα and John».

Η ηθοποιός απάντησε με συγκίνηση και ενθουσιασμό, αποκαλύπτοντας στους συμπαίκτες της τα σχέδια τους: «Παιδιά, έχουμε δύο σποτάκια. Το ένα είναι προς τα μέρη του, προς την Αγία Παρασκευή, και το άλλο είναι Υμηττό, στην Άνω Γλυφάδα. Εμένα ο John είναι ο άνθρωπος που θα με νανουρίσει παίζοντάς μου μελωδίες.

Όταν με πιάνει πανικός και δεν μπορώ να λειτουργήσω γιατί έχω πάρα πολλά πράγματα να κάνω, θα μου πει ‘Μην πάρεις το αμάξι. Θα έρθω εγώ να σε πάω σε όλα τα πράγματα που έχεις να κάνεις’. Παιδιά, θέλω να βγω από το παιχνίδι, να μας αξιώσει ο Θεός να πιάσουμε ένα σπίτι μαζί και να γράφουμε μουσική από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αυτό έχουμε πει».

Τα tweets για την Μυριέλλα και τον Τζον

Survivor 5: Η Μυριέλλα στο έπαθλο επικοινωνίας

Tweets για την Μυριέλλα και τον Τζον

Ο Τζον και η Μυριέλλα σχολιάζονται

Το Twitter σχολιάζει την Μυριέλλα και τον Κατσαούνη

Τα σχόλια για την Μυριέλλα στο Survivor 5

Σχόλια για την Μυριέλλα στο έπαθλο επικοινωνίας

Μυριέλλα και Τζον επικοινωνούν στο Survivor 5

Το Twitter σχολιάζει την Μυριέλλα και τον Τζον

Η Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor 5

Η επικοινωνία της Κουρεντή με τον Τζον

Χλώμιασαν όλοι - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Από όλα θα έχει το αποψινό 16/3 επεισόδιο του Survivor! Ίντριγκες, τσακωμούς και αποχωρήσεις μιας και σήμερα είναι το συμβούλιο του νησιού όπου ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τον... αδύναμο κρίκο της εβδομάδας (δείτε εδώ ποιος είναι αυτός).

Ωστόσο, πριν φτάσει το επεισόδιο σε αυτό το κομμάτι θα προηγηθούν πολλά τόσο στην παραλία - με πρωταγωνιστή ξανά τον Τάκη Καραγκούνια - όσο και στον στίβο μάχης.

Το αγώνισμα απόψε θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Θέλει πολύ δύναμη, πολύ αντοχή και... δείτε εδώ ποιοι κερδίζουν!