Από το Κάτι Ξαναψήνεται στον Σασμό: Οργίασε το Twitter - "Χάλια το επεισοδιάκι"

Χαμός μετά το χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Από το Κάτι Ξαναψήνεται στον Σασμό: Οργίασε το Twitter -

Το επεισόδιο του «Σασμού» που προβλήθηκε την Πέμπτη 17/3, από την συχνότητα του Alpha, έφερε πολλές αντιδράσεις στο Twitter, (Δείτε εδώ πως σχολίασαν οι τηλεθεατές το επικό φιλί αποχαιρετισμού ανάμεσα στην Βασιλική και τον Αντώνη) καθώς οι χρήστες δεν ξεχνούν ποτέ πρόσωπα...Φαίνεται πως παίκτης του Κάτι Ξαναψήνεται, έπαιξε στην σειρά και προφανώς δεν θα έμενε απαρατήρητος.

Το Twitter ξεσπάθωσε για τον Βαγγέλη και τον τεχνικό της Άσπας

Στο επεισόδιο, οι τηλεθεατές του Σασμού γνωρίσαμε τον Βαγγέλη, τον αδερφό του Σταύρου, ο οποίος φαίνεται πως έχει μεγάλη αδυναμία στον τζόγο.

Η δυνατή σκηνή που ο Βαγγέλης (ρόλο που υποδύεται ο ηθοποιός Γιώργος Τριανταφυλλίδης τον οποίο και απολαύσαμε στον Σιωπηλό Δρόμο) χάνει μία ολόκληρη περιουσία στα χαρτιά και αρχίζει και ωρύεται, βάζοντάς τα με τον παίκτη που του τα έχει πάρει όλα, έκανε το Twitter να πάρει φωτιά από τα σχόλια των χρηστών οι οποίοι φυσικά και... τρόλαραν την όλη σκηνή.

Οι περισσότεροι "χρησιμοποίησαν" την εικόνα και την ατάκα της αγαπημένης Άντζελας Δημητρίου η οποία σε τηλεοπτική της εμφάνιση είχε πει με το χαρακτηριστικό της στυλ "Δε φωνάζουμε". Και δεν ήταν φυσικά μόνο αυτά τα σχόλια.

Ακολούθησαν και άλλα με μία άλλη σκηνή, αυτή τη φορά στην καντίνα της Άσπας η οποία είναι θυμωμένη επειδή χάλασε το μοτέρ της γεννήτριας της καντίνας. Χωρίς αυτή, δεν μπορεί να δουλέψει. Ο τεχνικός που βρέθηκε εκεί δήθεν για να την ελέγξει, θύμισε κάτι στους τηλεθεατές. Οι χρήστες μας θύμισαν ότι τον τεχνικό υποδύεται ο Γιάννης Διακομανώλης, παλιότερος παίκτης του Κάτι Ξαναψήνεται, ο οποίος είχε συστηθεί τότε ως παρουσιαστής και ηθοποιός.

Ο τεχνικός έκανε... θραύση στο Twitter, παρ' όλο που οι ατάκες του στον Σασμό ήταν ελάχιστες. Απλώς είπε στην Άσπα ότι αν δεν αλλάξει το μοτέρ, και ότι ένα καινούργιο κοστίζει 3.000 ευρώ.

Περιμένουμε την απόφαση του Νικηφόου με ανοιχτό το στόμα

Στο επεισόδιο που θα δούμε τη Δευτέρα 23/3 στον Σασμό η αγωνία θα φτάσει στο κόκκινο. Η αγωνία της Βασιλικής και του Μαθιού για την απόφαση του Νικηφόρου φτάνει στο κατακόρυφο. Θα δεχτεί τελικά τη σχέση τους;

Ο Μαθιός εξομολογείται στη μητέρα του την πρόθεσή του να φύγει από το χωριό, αν η απόφαση του παιδιού είναι αρνητική. Η Αργυρώ και η Άσπα περνούν ώρες ανεμελιάς στα Γιάννενα, με τη βοήθεια του Σταύρου, την ώρα που ο Αστέρης εξακολουθεί να βασανίζεται από την έλλειψη της γυναίκας που αγάπησε.

Ο Γεράσιμος επισκέπτεται ξανά τον Καραπάνο, με μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Ένα απρόσμενο δώρο θα ξυπνήσει στη Μαρίνα μνήμες του παρελθόντος… Την ίδια στιγμή, ο Μανόλης θα έχει μια απρόσμενη συνάντηση, που θα τον κάνει να καταλάβει ότι ο μεγαλύτερος φόβος του είναι διαρκώς παρών και απειλητικός.