«Τι έπαθε ο...» - Το Twitter πήρε «φωτιά» με την έναρξη του The Masked Singer

Τι σχολιάζουν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τι έπαθε ο...» - Το Twitter πήρε «φωτιά» με την έναρξη του The Masked Singer

Το The Masked Singer επέστρεψε στις οθόνες μας και το Twitter πήρε φωτιά, σχολίαζοντας τόσο τους διαγωνιζόμενους όσο και τον παρουσιαστή και τους κριτές. Βλέπετε εντυπωσίασε το πορτοκαλί κοστούμι του Σάκη Ρουβά, αλλά και το «έντονο» βάψιμο του Νίκο Μουτσινά.

Το Twitter βάζει «μπουρλότο» στο The Masked Singer

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη και η Μαργαρίτα, το νέο μέλος του παιχνιδιού. Και μπορεί η Αθηνά Οικονομάκου να νομίζει πως πίσω από την μάσκα κρύβεται ο Στράτος Τζώρτζογλου, το Twitter είχε άλλη γνώμη.

Όπως θα δείτε πάντως από τα tweets πολλοί υποψιάζονται τον Τριαντάφυλλο, τον Τζέιμς Καφετζή και τον Βαλάντη.

Η Μαργαρίτα εισέβαλλε στο Masked Singer και τρέλανε τους κριτές

To «The Masked Singer» ξεκίνησε απόψε 28/4 με έναν νέο παίκτη, ο οποίος μπήκε στο πλατό και έκανε τους κριτές να το «χάσουν». Πρόκειται για την Μαργαρίτα, που έφερε στο παιχνίδι την άνοιξη και την αγάπη. «Σ' αγαπώ όσο με φροντίζεις», είπε χαρακτηριστικά στον Σάκη Ρουβά.

Η «Μαργαρίτα» επέλεξε να τραγουδήσει το «Σ’ αγαπάω» του Νίκου Βέρτη κι εντυπωσίασε με το απαράμιλλο στυλ της. Οι τέσσερις detectives έκαναν τα πάντα ώστε να αποσπάσουν κάποια στοιχεία για τον καλλιτέχνη που κρύβεται από πίσω αλλά, επί ματαίω.

Η νέα μάσκα έδειξε στους detectives την ηθοποιό, Τζένη Μπότση κι όλοι θεώρησαν πως πίσω από τη μάσκα κρύβεται κάποιος ηθοποιός που έχει συνεργαστεί μαζί της. Μάλιστα όταν στο πλατό ακούστηκε η γνωστή ατάκα της ηθοποιού από σίριαλ της: «Κωστάκη σε γουστάρει η χωριάτισσα», η Αθηνά Οικονομάκου ισχυρίστηκε πως είναι σίγουρα ο Στράτος Τζώρτζογλου. Αναμένουμε και βλέπουμε.