MasterChef 6: «Νοσηλευτής στο Δρομοκαΐτειο ή παγωτατζής» - Το Twitter τρολλάρει το στυλ του Σωτήρη Κοντιζά

Οι αναρτήσεις που καίνε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6: «Νοσηλευτής στο Δρομοκαΐτειο ή παγωτατζής» - Το Twitter τρολλάρει το στυλ του Σωτήρη Κοντιζά

Οι στυλιστικές επιλογές του Σωτήρη Κοντιζά μονοπώλησαν για ακόμα μια φορά το ενδιαφέρον του Twitter. Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef 2/5, μπορεί να έγιναν τα πάνω κάτω και οι παίκτες να φανέρωσαν - ή μη - τις στρατηγικές τους αλλά η λάμψη του chef κυριάρχησε.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στο παρελθόν ο chef είχε παραδεχτεί ότι ενδιαφέρεται πολύ για τα ρούχα και το στυλ, ιδίως αφού εμφανίζεται δημοσίως στην τηλεόραση, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι έχει αγοράσει από τον προσωπικό του μισθό μερικά από τα σύνολα που φορά στο πλατό της εκπομπής. Και μάλιστα δεν είναι ο μόνος που έχει αυτή τη συνήθεια, αφού και οι συνάδελφοί του, το ίδιο πράττουν.

Το Twitter γλέντησε τον Σωτήρη Κοντιζά

Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που το Twitter παίρνει φωτιά για το ντύσιμο του κριτή. Αυτή την φορά ο Σωτήρης Κοντιζάς εμφανίστηκε με tolal λευκό ντύσιμο και οι χρήστες σχολίασαν το ντύσιμό του.

Κατά τα άλλα στο μαγειρικό κομμάτι του διαγωνισμού η μέρα είχε Mystery Box και Τεστ Δημιουργικότητας.

«Έρχονται και οι τρεις γαμπροί»

Η ιταλική εβδομάδα στο Master Chef 6 έκλεισε για το αποψινό επεισόδιο της Τετάρτης 27/4, με ομαδική δοκιμασία και τεράστιες ανατροπές στις ομάδες. Οι κριτές, για να τιμήσουν την περίσταση έβαλαν τα καλά τους και τα σχόλια που ακούστηκαν από τους παίκτες ήταν τρομερά και κάποια από αυτά, πρέπει να ομολογήσουμε πολύ πετυχημένα!

«Έρχονται και οι τρεις γαμπροί. Ποιος ξέρει τι μας ετοιμάζουν πάλι!» είπε η Ελισάβετ ενώ το σχόλιο του Νικήτα ήταν όλα τα «λεφτά»: «Οι κριτές είναι λες και πάνε σε δεξίωση σήμερα. Βασικά λες και παντρεύονται Κοντιζάς με Ιωαννίδη. Σαν παρανυφάκι είναι ο Κουτσόπουλος με το μπλε κοστουμάκι. Ωραίοι, ωραίοι» αλλά και το Twitter δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω!