Survivor 5: Ο κακός "χαμός" στο Twitter με την κλίκα του ριάλιτι επιβίωσης - Οι χρήστες τους έκραξαν χωρίς τέλος

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο κακός

Όπως έχουμε αναφέρει και άλλες φορές οι εξελίξεις στο Survivor 5 σε κάθε επεισόδιο είναι άκρως καταιγιστικές μιας και οι ισορροπίες στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ και ανάμεσα στις σχέσεις των παικτών έχουν περάσει αναμφίβολα από 40 κύματα μιας και όπως παρακολουθούμε οι εντάσεις μεταξύ τους δεν έχουν τέλος.

Από την άλλη, οι χρήστες των social media είναι αρκετά ενεργοί καθώς κάθε φορά δεν διστάζουν να σχολιάσουν τους παίκτες αλλά και την συμπεριφορά τους. Έτσι, οι παίκτες όπου φαίνεται να έχουν κεντρίσει για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και όχι θετικά.

Να τονίσουμε πως η Στέλλα είχε κερδίσει πρόσφατα την ασυλία όπου έδωσε υποψήφια για αποχώρηση τη Σοφιάνα. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να "σπάσει" την κλίκα καθώς τόνισε πως όλο αυτό το θεώρησε ένα βρώμικο παιχνίδι.

Τα σχόλια στο Twitter για το Survivor 5

ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΛΑΜΑ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Απόψε το βράδυ, Τετάρτη 4/5 το Survivor 5 έρχεται με το συμβούλιο του νησιού όπου ένας παίκτης της Μπλε ομάδας θα αποχωρήσει μετά από απόφαση του τηλεοπτικού κοινού. Σοφιάνα Αβραμάκη, Βρισηίδα Ανδριώτου και Τάκης Καραγκούνιας έχουν βρεθεί εδώ και λίγες ημέρες στα χέρια των τηλεθεατών που κάθε εβδομάδα κρίνουν την παραμονή των υποψηφίων προς αποχώρηση στο παιχνίδι.

Και οι 3 παίκτες δεν έχουν δείξει και τον καλύτερο χαρακτήρα μέσα στο ριάλιτι και έχουν δεχθεί αρκετό κράξιμο ειδικά από το twitter! Ο κάθε ένας ωστόσο για διαφορετικό λόγο....

Βέβαια, να σημειώσουμε πως ο Τάκης στα τελευταία επεισόδια δικαιώθηκε αναφορικά με όσα έλεγα για την κλίκα της Μπλε ομάδας, όταν στο περασμένο συμβούλιο ανακοινώθηκε η παράβαση που έκαναν Σοϊλέδης και Ταλάντσεβ και έφαγαν μάλιστα και ποινή.

Ποιος όμως αποχωρεί σήμερα 4/5 από το Survivor 5;

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες σας μεταφέρθηκε πρώτοι από χθες 3/5, από το Survivor 5 αποχωρεί η Σοφιάνα Αβραμάκη, το τελευταίο γεγονός με τον Άρη Σοϊλέδη και την παράβαση φαίνεται πως έσωσε τον Τάκη, αλλά και την Βρισηίδα η οποία δεν ανήκει στην κλίκα τους.

Survivor 5 spoiler 4/5 αποχώρηση