«Τελικά δεν ήταν φονιάς ο Χρήστος;» - Το Twitter παίρνει «φωτιά» με το φινάλε της Σκοτεινής θάλασσας

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό τελευταίο επεισόδιο 11/5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τελικά δεν ήταν φονιάς ο Χρήστος;» - Το Twitter παίρνει «φωτιά» με το φινάλε της Σκοτεινής θάλασσας

Μπορεί να μην ήταν από τις σειρές που συγκέντρωνε τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης αλλά σίγουρο το τέλος της δεν άφησε κανένα ασυγκίνητο. To Twitter σίγουρα πάντως είχε πολλά να πει για όλες αυτές τις νέες εκπλήξεις που μας επιφύλασσε το τέλος της σειράς «Σκοτεινή θάλασσα».

Το Twitter αποδοκιμάζει το τέλος της «Σκοτεινής θάλασσας»

Το βράδυ της Τρίτης 11/5 είδαμε ότι η Σμαρώ και η Αντωνία ανέκριναν τον Βλάση για να μάθουν ποιος είναι ο Εγγλέζος. Ο Βλάσης όμως δεν αποκάλυψε τίποτα. Στο μεταξύ, βγήκε ένταλμα σύλληψης για τον Σάκη. Έγινε η σύλληψη του Σάκη, αλλά εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να χειρουργηθεί.

Από την άλλη η Ξένια συγκρούστηκε έντονα με τον Θεμιστοκλή και του ζήτησε να φύγει και να μην τον ξαναδεί ποτέ. Ο Ηρακλής υποψιάστηκε ότι πίσω από όλα κρύβεται ο Θεμιστοκλής, ενώ ο Χρήστος υποψιάστηκε τον Ηρακλή. Στο φινάλε, οι αποκαλύψεις διαδέχτηκαν η μία την άλλη και η νέμεση ήρθε με αναπάντεχο τρόπο.

Και τότε ήταν που το Twitter πήρε φωτιά.

Συγκλονίζει η εξομολόγηση ηθοποιού της σειράς «Σκοτεινή θάλασσα»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης 28/4 στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και στον Άρη Καβατζίκη ο Γιάννης Τσορτέκης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του στη δραματική σειρά μυστηρίου του MEGA «Σκοτεινή Θάλασσα» (δείτε τα νούμερα που έκανε η σειρά) που θα προβληθεί ξανά στις 2 Μαΐου, στο ξεκίνημα και τις δουλειές που έχει κάνει εκτός θεάτρου αλλά και στην οικογένειά του.

Ο Γιάννης Τσορτέκης μιλά για τη ζωή του
Ας μείνουμε στις πληροφορίες που ξέρουμε για τον Σάββα, γιατί για κάποιο λόγο είναι τα πράγματα έτσι. Ο Σάββας είναι υπομονετικός, αγαπάει και θέλει να φροντίζει τους άλλους. Γι’ αυτό υπομένει τη δύσκολη γυναίκα του, την Όλγα, η οποία καταλαβαίνει σε πόσο δύσκολη θέση φέρνει εκείνον και τα παιδιά τους, έχει ανάγκη να το αλλάξει αλλά δεν έχει τον τρόπο. Στα τέσσερα τελευταία επεισόδια κάτι θα μάθουμε για το παρελθόν του Σάββα».

«Δεν κάνω τη δουλειά του ηθοποιού για βιοπορισμό. Εξ' αρχής ένιωσα ότι αν αυτό που κάνω το βάλω σε ισοζύγιο οικονομικής απολαβής, θα στερέψει με τη μία. Έκανα δουλειές στις οποίες δεν πληρώθηκα καλά ή δεν πληρώθηκα καθόλου. Όταν ξεκίναγα το 1990, στα θέατρα όπου βρέθηκα βάζαμε λεφτά από την τσέπη μας». Συμπλήρωσε μάλιστα ότι για να βιοποριστεί μοίραζε κοινόχρηστα σε πολυκατοικίες και έκανε διανομή πετρελαίου με βυτίο.

«Ο γιος μου έγινε 18 και η κόρη μου είναι στα 10. Δεν ξέρω τι ονειρεύεται να γίνει ο γιος μου, ούτε τον ρωτάω. Τον παρότρυνα να κάνει κάτι που θα το νιώθει απεριόριστα και αποκλειστικά ως παιχνίδι, και επειδή είναι αθλητής, του είπα να πάει στη γυμναστική ακαδημία».

Για τη σχέση του με τη σύζυγό του είπε ότι τα πηγαίνουν όπως ο σκύλος με τη γάτα, χωρίς απαραίτητα να έχουν συγκεκριμένες διαφωνίες: «Οι συγκρούσεις μας είναι σε επίπεδο ιδιοσυγκρασιών. Αν με τη σύζυγό μου θέλουμε να τσακωθούμε, και τίποτε να μην υπάρχει, θα τσακωθούμε». Άλλωστε, όπως είπε ο ηθοποιός, «η ζωή είναι μια σύγκρουση, δεν υπάρχει γαλήνη πουθενά».