Σασμός: «Την αγάπησες μαζί με το παιδί και...» -Tο Twitter "δίκασε" τον Σταύρο που παντρεύτηκε την Αργυρώ

Δεν θεωρούν οι χρήστες ότι έχουν τη χημεία που θα ήθελαν

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σασμός: «Την αγάπησες μαζί με το παιδί και...» -Tο Twitter

Λίγο πριν την σκηνή εκατομμυρίων του Αστέρη με την γιαγιά Ειρήνη, το Twitter είχε να ασχοληθεί με το flashback Σταύρου και Αργυρώς στο Σασμό, μιας και το κοινό είναι αντίθετο με την απόφαση του να κάνει πρόταση γάμου στην Αργυρώ όταν εκείνη του ανακοινώνει πως είναι έγκυος τριών μηνών από τον Αστέρη Σταματάκη!

To Τwitter μίλησε!

Η σκηνή, στο επεισόδιο ήταν στο εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας του Σταύρου στα Γιάννενα όταν η Αργυρώ αποφασισμένη πάει να τον βρει για να του ανακοινώσει πως είναι τριών μηνών έγκυος και πως πρέπει να μείνει μακριά της και εκείνος, όχι μόνο δεν συμμερίζεται ό,τι της λέει αλλά βγάζει ένα μονόπετρο και της κάνει πρόταση γάμου!

Ο μαλθακός χαρακτήρας του Σταύρου αλλά και το γεγονός ότι από την αρχή οι φαν της σειράς δεν θεωρούν ότι Σταύρος και Αργυρώ δεν έχουν τη χημεία που θα ήθελαν ή τέλος πάντων δεν έχει καμία σχέση με τον γεμάτο πάθος έρωτα που είδαμε να μοιράζονται στο παρελθόν Αργυρώ και Αστέρης, έκαναν το Twitter να πάρει φωτιά μετά την προβολή των παραπάνω σκηνών.

Οι 2 θάνατοι, η αρρώστια και ο χωρισμός! Αυτό είναι το τραγικό φινάλε της σειράς

Μην χάσετε στο νέο τεύχος του TV24 που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή σε όλα τα περίπτερα!!!! Η σειρά που καθηλώνει πάνω από 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές σιγά-σιγά προχωράει προς το τέλος της. Φυσικά, μιλάμε για το τέλος του α΄ κύκλου, καθώς ο «Σασμός» θα συνεχίσει με έναν β΄ κύκλο τον Σεπτέμβριο (δείτε ποιοι ανανεώνουν). Οπως σχεδόν κάθε επεισόδιο, έτσι και το τέλος αναμένεται συνταρακτικό κι εμείς σας έχουμε αποκλειστικά το πότε θα το δείτε και το πώς θα κλείσει αυτός ο κύκλος!

Την Τρίτη στις 5 Ιουλίου, ετοιμαστείτε για ένα δραματικό φινάλε, αλλά και για ένα σωρό ερωτήματα που θα μείνουν για να απαντηθούν με τη νέα σεζόν. Μέχρι τότε έχουμε ακόμα 26 επεισόδια, μέσα από τα οποία θα υπάρξουν απίστευτες εξελίξεις, δράματα αλλά και δύο θάνατοι που θα βάψουν το τέλος της σειράς, στο επεισόδιο 170, με αίμα.

Ας δούμε, όμως, τι πρόκειται να συμβεί. Η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης έχει κλονιστεί ανεπανόρθωτα. Ολοι είναι συντετριμμένοι και βρίσκονται μέρα νύχτα στο πλευρό της. Ωστόσο, η γιαγιά Ειρήνη δεν θα αντέξει και, όπως θα δούμε στα τελευταία επεισόδια, ένας από τους δύο θανάτους θα είναι ο δικός της. Ο άλλος θάνατος ωστόσο θα είναι και πιο οδυνηρός.

Από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να διαφαίνεται η σχέση μίσους που ήδη έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην Καλλιόπη και τον Αγγελο. Ο Αγγελος είναι το κόκκινο πανί για την Καλλιόπη, μέχρι που μια κίνηση του Αγγελου τη φτάνει στα όριά της. Ο άντρας που έχει φέρει την οικογένειά της σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, παίρνοντας την περιουσία της μάνας του, κάνει ένα ακόμα βήμα που εξοργίζει την Καλλιόπη. Αγοράζει από τον Αστέρη ένα ακόμα κτήμα, όχι τόσο για να τους αποδυναμώσει κι άλλο οικονομικά, όσο για να μπει στο μάτι της Καλλιόπης, ότι αυτός πλέον είναι κυρίαρχος στην περιουσία των Σταματάκηδων.

Ενας Βρουλάκης τούς τα πήρε όλα... Η Καλλιόπη πλέον δεν ανέχεται τα δικά της κοπέλια να είναι σ’ αυτή τη μοίρα και πάνω στην οργή της σκοτώνει τον Αγγελο. Αυτός είναι ο δεύτερος θάνατος που θα σημάνει το τέλος του φετινού κύκλου. Με το αίμα του Αγγελου θα γραφτεί το φινάλε, αλλά και με αυτό θα ανοίξει ένας ακόμα κύκλος.

Σασμός φινάλε

Ο χαμός του θα ανοίξει νέες πληγές στην οικογένειά του και στην Ασπα που είναι απαρηγόρητη. Ολοι ξέρουν ότι ο άδικος θάνατος του Αγγελου θα έχει συνέπειες και θα φέρει έναν ακόμα κύκλο αίματος. Το τέλος λοιπόν θα είναι δραματικό, όμως δεν έχει να κάνει μόνο με τους δύο θανάτους. Ο Μαθιός θα ζει με τον φόβο της αποκάλυψης ότι αυτός σκότωσε τον Στεφανή και κάθε μέρα θα αισθάνεται ότι ήρθε η στιγμή να πληρώσει. Ο αστυνόμος τον έχει στο στόχαστρο, ενώ πολλά έχουν αρχίσει να ψιθυρίζονται, ειδικά μετά τον ορισμό του γάμου του με τη Βασιλική και την αποκάλυψη της παλιάς τους σχέσης.

Τόσο ο ίδιος όσο και η Καλλιόπη θα ζουν κάτω από ένα καθεστώς φόβου και ανασφάλειας, περιμένοντας πότε θα γίνει το κακό.