Survivor 5: Τα "καρφιά" στο Twitter από τους χρήστες για τα όσα είπε ο Κατσαούνης για τη Μυριέλλα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Τα

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Κατσαούνης στην κάμερα της εκπομπής «Love it» μετά από την αποβολή του από το φετινό Survivor 5. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δεν δίστασε να μιλήσει για όλους και για όλα καθώς οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο είναι άκρως καταιγιστικές.

Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στα άτομα που αναφέρθηκε ήταν και η Μυριέλλα Κουρεντή με την οποία είδαμε να έρχεται αρκετά κοντά στο παιχνίδι. Όταν, μάλιστα, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν, μετά από όλα όσα έγιναν, μετανιώνει για το φλερτ με την ηθοποιό, ο Κατσαούνης απάντησε κατηγορηματικά «όχι».

Έτσι, οι χρήστες του Twitter βρήκαν την αφορμή προκειμένου να γράψουν κι εκείνοι τις δικές τους απόψεις μιας και όταν ήταν ακόμη μέσα απασχολούσε όσο τίποτα άλλο.

Τα επικά Tweets για τον Κατσαούνη και την Κουρεντή στο Survivor 5

«Έγιναν όμως και πολλά που...» - Η Μυριέλλα Κουρεντή αποκαλύπτει για όσα δεν είδαμε ποτέ

Η παίκτρια που μας απασχόλησε όσο σχεδόν καμία άλλη, από το φετινό Survivor, η Μυριέλλα Κουρεντή παραχώρησε μια αποκαλυπτική και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «7 μέρες tv» και τη Νιόβη Καραπιπέρη. Η ηθοποιός απάντησε φυσικά και για τον Γιώργο Κατσαούνη, καθώς μίλησε πρόσφατα και για το τι συνέβαινε μεταξύ τους, αλλά και για πολλά που δεν γνωρίζουμε από το παιχνίδι.

Η συμπάθεια με τον Γιώργο Κατσαούνη είχε αναπτυχθεί από την αρχή ή προέκυψε στην πορεία; Με ποια αφορμή;

Μπαίνω στο Survivor κι ενώ είμαι καλή στα αγωνίσματα και φέρνω νίκες, αρχίζω να δέχομαι παράξενες συμπεριφορές από συμπαίκτες μου με αφορμές αστεία πράγματα. Με τον Γιώργο η συμπάθεια και όλη η ιστορία προέκυψε όντως πολύ νωρίς και ήταν κυρίως πλατωνική και εξ αποστάσεως.

Έβλεπα έναν άνθρωπο απέναντί μου να με υποστηρίζει ενώ βαλλόμουν από αρκετά μέτωπα και γοητεύτηκα. Δεν είχαμε τότε την ευκαιρία να γνωριστούμε όπως έγινε μετά τη μίξη. Τον είχα εκλάβει ως διαφορετικό χαρακτήρα. Στην πορεία όμως κατάλαβα ότι δεν ταιριάζαμε ως ιδιοσυγκρασίες και προσωπικότητες. Αν ήμασταν εξαρχής στην ίδια ομάδα, είμαι σίγουρη ότι δεν θα είχε προκύψει τίποτα.

Η Μυριέλλα Κουρεντή αποκαλύπτει

Το γεγονός ότι οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας σας αντιδρούσαν στη συμπάθεια αυτή σας έβαλε στη διαδικασία να το ξανασκεφτείτε και να διακόψετε;

Ποτέ δεν διέκοψα κάτι επειδή δεν άρεσε σε κάποιους. Όταν απλά συνειδητοποίησα πόσο μεγάλη διάσταση έχει πάρει, λόγω της φύσης των ριάλιτι, το μεταξύ μας κομμάτι –και όχι το αγωνιστικό μας πρόσημο- τότε θέλησα να μας προστατέψω και τους δύο παίρνοντας απόσταση. Έγιναν όμως και πολλά που έριξαν τον Κατσαούνη κατακόρυφα στα μάτια μου.

Όπως το σκηνικό που συνέβη όταν ήταν υποψήφιες η Σοφιάνα και η Ασημίνα και με είχαν πλησιάσει αυτός και ο Σάββας, επειδή είχα την ατομική ασυλία, προκειμένου να υποδείξω κάποιον δυνατό από τους κόκκινους, ώστε να αποχωρήσει μία από τις δύο κοπέλες. Δεν το παραδέχτηκε ποτέ ο ίδιος, ενώ ο Σάββας βγήκε πολύ θαρραλέα και ομολόγησε την αλήθεια.