Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 5: Νίκος και Σταυρούλα κυριάρχησαν στο Twitter - Οι χρήστες αποδοκίμασαν τον Σοϊλέδη

Τι συνέβη;

Survivor 5: Νίκος και Σταυρούλα κυριάρχησαν στο Twitter - Οι χρήστες αποδοκίμασαν τον Σοϊλέδη
Από Youweekly Team

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor τα είχε όλα, έρωτες που δεν κρυβόντουσαν, τα νέα της ημέρας από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ αλλά και έναν από τους δυσκολότερους αγώνες που έχουν παίξει οι παίκτες. Αυτή την φορά, Έλληνες και Τούρκοι Μπλε συναγωνίζονταν με τους αντίστοιχους Τούρκους για να κερδίσουν ένα δείπνο και ένα πάρτυ στην βίλα - δείτε εδώ ποιοι κέρδισαν.

Το Twitter σχολιάζει το αποψινό Survivor

Ωστόσο οι Έλληνες παίχτες δεν ήταν αρκετά προετοιμασμένοι για αυτό που θα ερχόταν και νικήθηκαν κατά κράτος από τους αντιπάλους τους, με αποτέλεσμα να δώσουν φωνή στους χρήστες του Twitter, που όπως ήταν αναμενόμενο σχολίασαν τα πάντα.

«Ο Τάκης είναι... ηλικιωμένος» - Ο Ατζούν Ιλιτζαλί παρουσιάζει τους Έλληνες παίκτες

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor 16/5 είναι πολύ ξεχωριστό, καθώς μπλε και κόκκινοι γίνονται ομάδα με τους αντίστοιχους Τούρκους και αγωνίζονται για ένα τεράστιο έπαθλο που παρουσιάζει ο ίδιος Acun Ilicali. Μάλιστα ήδη πριν ξεκινήσει το αγώνισμα είχαν αρχίσει οι ζήλιες μεταξύ των παικτών.

Στον αποψινό στίβο μάχης όμως έγινε κάτι διαφορετικό, ο Τούρκος παραγωγός παρουσίασε τους Έλληνες παίκτες, ενώ ο Γιώργος Λιανός του Τούρκος, ενώ φυσικά δεν έλειψαν και τα αστεία και από τις δύο πλευρές.

«Οι Έλληνες έχουν έναν τρομερό ανταγωνισμό. Έχουν πενταπλάσιες εντάσεις απ’ ότι έχετε εσείς. Είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο Άρης, τον ξέρετε; Ο ποδοσφαιριστής έφερε τα πάνω κάτω. Ο Άρης μαζί με τον Ρωσο- Έλληνα φίλο του παραβιάσανε τον κανόνα της επικοινωνίας και τους επιβλήθηκε μια σοβαρή ποινή. Υπάρχει και ένας άλλος παίκτης που συνέχεια τσακώνονται με τον Άρη, ο Τάκης. Είναι ηλικιωμένος.

Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ένταση που υπάρχει. Μια μέρα πήγα στο συμβούλιο του νησιού, εκεί ο Τάκης βγήκε έξω και αυτό ήταν το πιο αστείο. Και ξεκίνησε να λέει για τους άλλους ότι παραβιάζουνε τους κανόνες. Ήταν σαν να είχε τρελαθεί. Συνέχιζε να λέει για τους άλλους παίκτες» είπε μεταξύ άλλων ο Acun.

Share