Κάτι Ξαναψήνεται: «Ποιος είναι αυτός ο πτηνόμορφος παίκτης;» - Η παίκτρια που "τρέλανε" το Twitter με το κατοικίδιό της

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάτι Ξαναψήνεται: «Ποιος είναι αυτός ο πτηνόμορφος παίκτης;» - Η παίκτρια που

Στο επεισόδιο του Κάτι Ξαναψήνεται, για το οποίο το μέλλον της παρουσιάστριας είναι αμφίβολο, που προβλήθηκε την Τρίτη 17/5, η παίκτρια που μαγείρεψε για τους καλεσμένους της, η Εύα, δημιούργησε μεγάλο χαμό και εντυπωσίασε το κοινό και τους συμπαίκτες της με το κατοικίδιό της. Πρόκειται για μία πάπια, την οποία έχει ονομάσει Ντάφυ.

Βέβαια, δεν είναι το μοναδικό κατοικίδιο που διαθέτει, αλλά είναι η αδυναμία της και, μάλιστα, βγαίνει βόλτες μαζί του και κάνουν περιπάτους, όπως θα έκανε κανείς με έναν σκύλο για παράδειγμα, και της φοράει και μία κορδέλα στον λαιμό με λεοπάρ σχέδιο. Τόνισε, επίσης, πως ο Ντάφυ είναι το άλλο της μισό.

Το παράξενο κατοικίδιο της Εύας και τα σχόλια του Twitter για το Κάτι Ξαναψήνεται

Το Twitter δεν μπόρεσε, λοιπόν, να αντισταθεί και να αφήσει ασχολίαστη την παρουσία της Εύας με το κατοικίδιό της και τα σχόλια πήραν φωτιά, όχι μόνο για το ζωάκι που έχει επιλέξει ως συντροφιά, αλλά και για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της μαγειρικής. Αφού γνωρίσετε την χθεσινή (17/5) οικοδέσποινα, δείτε τα σχόλια του κοινού.

Ήρθαν σε άβολη θέση οι παίκτες με το επικό περιστατικό

Την μαγειρική εκπομπή «Κάτι Ξαναψήνεται» όπου παρακολουθούμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς μιας και το επεισόδιο της Τρίτης 4/5 ήταν ανατρεπτικό τους συμμετέχοντες καθώς ένας τους έλειπε.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν η σειρά της Άννας να γίνει η οικοδέσποινα ωστόσο ο Χρήστος δεν βρέθηκε χωρίς να έχει από την άλλη κάποιο σημαντικό λόγο. Από την άλλη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σαν λίγοι δεν είστε; Είμαστε μια ανατρεπτική εκπομπή, συμβαίνει κι αυτό και θα το διαχειριστούμε.»

Σε άλλο σημείο συνέχισε: «Κάπως διαφορετικά κι αναπάντεχα εξελίσσεται αυτή η εβδομάδα. Πρωτόγνωρη κι είναι ακόμα Τρίτη. Ήταν λίγο αμήχανο για όλους αυτό που συνέβη, η απουσία του Χρήστου και χωρίς σοβαρή δικαιολογία. Θεωρώ ότι δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι είναι ένας διαγωνισμός». (Δείτε εδώ ποιο θα είναι το μέλλον της εκπομπής από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν)