MasterChef 6: Όλα τα βλέμματα στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο - To Twitter δεν τον "άφησε" σε χλωρό κλαρί

«Αγαπητό ημερολόγιο, oι παίκτες, το twitter όλοι σήμερα μου δίνουν συγχαρητήρια»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
MasterChef 6: Όλα τα βλέμματα στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο - To Twitter δεν τον

Ένα ιδιαίτερο και ανατρεπτικό επεισόδιο με αέρα Ιταλίας και μυστηρίου καθώς το MasterChef βρέθηκε στο βαγόνι του θρυλικού Όριεντ Εξπρές. Σε ένα ιδανικό σκηνικό λοιπόν έγινε η ομαδική δοκιμασία την Τετάρτη 18/5, μία από τις τελευταίες του διαγωνισμού που φτάνει στο τέλος του. Παρά το υπέροχο σκηνικό στον σιδηροδρομικό σταθμό του Μπράλου, τα βλέμματα όλων των τηλεθεατών έπεσαν στο ντύσιμο των κριτών και ειδικά του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Χαμός στο Twitter με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν σα να έκανε πρόβα του επικείμενου γάμου του με το ντύσιμό του και όπως ήταν αναμενόμενο για ακόμη μία φορά αποτέλεσε το κεντρικό θέμα των χρηστών του Twitter οι οποίοι "έδωσαν" ρέστα με τις επικές ατάκες και παρομοιώσεις τους γενικότερα για την παρουσία του στο επεισόδιο.

''Κοντράρονται'' οι νονές - Η Νικολαΐδη θέλει να βαφτίσει το μωρό του Κουτσόπουλου

Η είδηση για το μωρό, που περιμένει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου έσκασε σαν ''βόμβα'' στο χώρο, καθώς κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι για το ότι το ζευγάρι πήγαινε τόσο σοβαρά την σχέση του.

Οι δύο τους βιώνουν μια πολύ όμορφη περίοδο αφού σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Πολλές πληροφορίες για την εγκυμοσύνη, πέραν του φύλου του μωρού, δεν ξέρουμε ακόμα καθώς είναι πολύ φρέσκια η είδηση. Αυτό που έχει αρχίσει να ακούγεται είναι η κουμπαριά, που θα κάνει ο σεφ με την Μενεγάκη να είναι μια υποψήφια νονά.

Από την άλλη όμως, η Μαργαρίτα Νικολαϊδη, την οποία γνωρίσαμε στο Masterchef, ως η πρώτη Ελληνίδα νικήτρια σε δηλώσεις που έκανε στο The 2night show την Τρίτη 17/5 εξέφρασε την επιθυμία της να βαφτίσει το μωρό, όταν με το καλό γεννηθεί.

«Ταιριάζουν τόσο πολύ με τη Χρύσα. Θέλω να γίνω νονά. Μου είχε κάνει πρόταση να γίνει κουμπάρος, εγώ θα γίνω νονά».

Μαργαρίτα Νικολαϊδη