«Δεν είναι δυνατόν να πουλάς ρούχα...»: Το αγενέστατο tweet του Τριανταφυλλόπουλου για την Μαρέβα Μητσοτάκη

Χαμός στο twitter με το σχόλιο του

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Δεν είναι δυνατόν να πουλάς ρούχα...»: Το αγενέστατο tweet του Τριανταφυλλόπουλου για την Μαρέβα Μητσοτάκη

Σάλο έχει προκαλέσει ο γνωστός δημοσιογράφος, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, όπου αυτή την φορά ανέβασε μία φωτογραφία με τη Μαρέβα Μητσοτάκη, σχολιάζοντας την εμφάνιση της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο.

Μιας και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, γνωρίζει καλύτερα από μόδα και στιλ.

Η ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για την εμφάνιση της Μαρέβας Μητσοτάκη

Συγκεκριμένα έγραψε: «Εντάξει είπαμε αλλά όχι κι έτσι! Δεν είναι δυνατόν να πουλάς ρούχα και να ντύνεσαι σαν τον Τουταγχαμών για να πας στον Λευκό Οίκο… Θα πέσει κανένας σοβαρός οίκος μόδας να μας πλακώσει!»

Tα σχόλια στο Twitter

Η άποψη ενός σχεδιαστή και μάλιστα του βεληνεκούς του Ζούλια μετρά περισσότερο

Ο Βασίλης Ζούλιας, που πρόσφατα έντυσε την Κατερίνα Καινούργιου στο Ζάππειο Μέγαρο (δείτε εδώ την εμφάνισή της), είναι ένας από τους πιο αγαπημένους Έλληνες σχεδιαστές μόδας. Ο ίδιος μάλιστα συνηθίζει να εκφράζει τη δική του γνώμη σε θέματα μόδας όταν θεωρεί πως έχει κάτι να πει.

Ο σχεδιαστής είναι αρκετά ενεργός στα socia media και συνηθίζει να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την ζωή του και την καλλιτεχνική του πορεία. Έτσι και τώρα δε δίστασε να αναφερθεί στον προσωπικό του λογαριασμού στο Facebook στην εμφάνιση της Μαρέβας Μητσοτάκη, που βρέθηκε στον Λευκό Οίκο. Η εν λόγω ανάρτηση έγινε την Τετάρτη 18/5 και ο ίδιος έγραψε διθυραμβικά σχόλια για τη σύζυγο του Έλληνα πρωθυπουργού.

«Η Μαρέβα έσκισε με την εμφάνισή της στον Λευκό Οίκο. Τα βρήκα όλα σωστά και φυσικά το κολιέ.. ειδοποιός διαφορά. Εμφάνιση με προσωπική άποψη και στάση ζωής».

αναρτηση ζουλια

Για αυτή την εμφάνιση στον Λευκό Οίκο, η Μαρέβα Μητσοτάκη δημιούργησε ένα σύνολο στις αποχρώσεις που θυμίζουν Ελλάδα. Επέλεξε μια μακρυμάνικη μπλούζα από μετάξι σε navy blue απόχρωση, την οποία συνδύασε με απλή λευκή παντελόνα.

Όπως σχολίασε και ο Ζούλιας, τη διαφορά στην εμφάνισή της έκανε το εντυπωσιακό κολιέ που φορούσε. Πρόκειται για δημιουργία της πολύ γνωστής Ελληνο-ιταλίδας γλύπτριας, ζωγράφου και σχεδιάστριας κοσμημάτων Λίζας Σωτήλη. Η γνωστή ως "The Golden Greek" σχεδιάστρια βρίσκεται πίσω από το μαξιμαλιστικό κολιέ της Μαρέβας Μητσοτάκη, που θύμισε ελληνική παράδοση και την τέχνη του Νταλί. Το statement χρυσό, μαξιμαλιστικό statement κολιέ προσέλκυσε όλα τα βλέμματα.