Το ροζ στενό φόρεμα της Βανδή αναστάτωσε το twitter - Δεκάδες αντιδράσεις για την εμφάνιση της στο Chart Show

Αποθεώθηκε!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το ροζ στενό φόρεμα της Βανδή αναστάτωσε το twitter - Δεκάδες αντιδράσεις για την εμφάνιση της στο Chart Show

Η Δέσποινα Βανδή διαθέτει ένα τέλειο κορμί ακόμη και μετά από 2 γέννες και το έχει αποδείξει μέσα από τις εμφανίσεις της αλλά και τις αναρτήσεις στα social media. Η τραγουδίστρια έχει κοιλιά - πλάκα και καλλίγραμμα πόδια για αυτό και μπορεί να φοράει στενά φορέματα, κολάν και μίνι φούστες.

Στο χθεσινοβραδινό Chart Show λοιπόν, επέλεξε να φορέσει ένα μάξι στενό φόρεμα με ανοίγματα, το οποίο έδειχνε τέλεια τη σιλουέτα της. Η εμφάνιση αυτή δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη από το Twitter, αφού οι χρήστες δεν αφήνουν ούτε καρφίτσα να πέσει κάτω.

Μπορεί στο show να εμφανίστηκαν πολλά διάσημα ονόματα της μουσικής, όμως εκείνη τράβηξε όλη την προσοχή και τα tweets είναι αποθεωτικά.

Τα tweets για την Δέσποινα Βανδή

Το detox διατροφικό πλάνο της Δέσποινας Βανδή για κορμάρα στα 52

Η Δέσποινα Βανδη σύμφωνα με το περιοδικό YOU, μπορεί να τρέξει 45' λεπτά στην εξοχή ή να κάνει pilates στο σπίτι ή να ακολουθήσει μόνη της μια κυκλική προπόνηση για "κοιλιά-πλάκα" και σφιχτούς μηρούς.

Η διατροφή της από την άλλη, βασίζεται στη μεσογειακή κουζίνα που λατρεύει και μια φορά την εβδομάδα θα φάει και το γλυκάκι της, μια μπάρα σοκολάτα υγείας κατά προτίμηση.

Η Δέσποινα γυμνάζεται δύο ώρες, έξι φορές την εβδομάδα, κυρίως τα πρωινά! Το κυκλικό πρόγραμμά γυμναστικής της περιλαμβάνει βάρη, TRX, μισή ώρα διάδρομο, pilates reformer, κοιλιακούς και ραχιαίους. Συχνά-πυκνά, όταν ο καιρός το επιτρέπει, της αρέσει να ασκείται κοντά στη θάλασσα με τον γυμναστή της κάνοντας τζόκινγκ, push-ups στην άμμο και ασκήσεις με βάρη στο νερό μέχρι τα γόνατα! Επιπλέον κάνει ασκήσεις στίβου, δίνοντας βάρος σε πόδια και χέρια.

Δέσποινα Βανδή

  • Πρωινό: 1 φέτα μαύρο ψωμί με μέλι και ταχίνι ή 2 φρούτα
  • Δεκατιανό: Γιαούρτι με μέλι ή λευκό τοστ με διπλή γαλοπούλα και τυρί χαμηλών λιπαρών
  • Μεσημεριανό: Σαλάτα με παντζάρια και τυρί χαμηλών λιπαρών ή σαλάτα σπανάκι-ρόκα και κοτόπουλο ή ψάρι ή με μανιτάρια ή με ψητά λαχανικά
  • Απογευματινό: Φρούτα εποχής και ξηροί καρποί
  • Βραδινό: Sushi ή ψητός σολομός με λαχανικά ή όσπρια με 1 φέτα ψωμί ή σαλάτα με ξηρούς καρπούς ή φιλέτο και πατάτες φούρνου ή σαλάτα με κινόα και κοτόπουλο.