Chart Show: Αποθεώθηκε από τους χρήστες του Twitter η Έλενα Χριστοπούλου

«Ποσό απίστευτα γοητευτική γυναίκα είναι όμως»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Chart Show: Αποθεώθηκε από τους χρήστες του Twitter η Έλενα Χριστοπούλου

Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε επίσης στο πλατό της εκπομπής «Chart Show» το βράδυ του Σαββάτου (28/5) όπου την υποδέχτηκε η Δέσποινα Βανδή, αφού πρώτα αποφάσισε να κάνει μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή καθώς δεν το γνώριζε κανείς.

Συγκεκριμένα, η γνωστή «mamager» έκανε την είσοδό της με ένα μαύρο φόρεμα και κατακόκκινα χείλη με αποτέλεσμα οι χρήστες του Twitter οι οποίοι έδωσαν το παρών τους επίσης. Μάλιστα, δεν δίστασαν να την αποθεώσουν μιας και αναμφίβολα είναι μια από τις πιο εκρηκτικές γυναίκες της εγχώριας showbiz.

Η Έλενα Χριστοπούλου αποθεώθηκε από τους χρήστες στο Twitter

Αποκαλύφθηκε το τηλεοπτικό μέλλον της Έλενας Χριστοπούλου - Μένει ή φεύγει από τον ΑΝΤ1;

Με αφορμή το επεισοδιακό φινάλε του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» όπου ανακοινώθηκε ο νικητής, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε επίσης εκεί όπου μεταξύ άλλων η Έλενα Χριστοπούλου παραχώρησε δηλώσεις.
Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε για το αν θα συνεχίσει και του χρόνου στον ΑΝΤ1, ενώ από την άλλη δεν δίστασε να μιλήσει και για τις αλλαγές στο GNTM.

Αρχικά ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Εύχομαι να συνεχίσω και του χρόνου στον ΑΝΤ1, θα δούμε τι θα γίνει. Δεν μπορώ να πω τίποτα για την Ηλιάνα, αλλά ότι και να κάνει είναι ένα κόνσεπτ που της πάει πολύ».

Και συνέχισε λέγοντας: «Τέλεια είναι η επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο GNTM, έτσι θα έπρεπε. Τον Γιώργο Καράβα τον λατρεύω ότι και να κάνει, επιτροπή, coach, είναι ο καλύτερος απ’ όλους».