MasterChef 6: «Ο Σωτηράκης έχει πιει όλη την Τοσκάνη» - Γέλιο μέχρι δακρύων στο Twitter με τον "μεθυσμένο" Κοντιζά

Οι χρήστες ξετρελάθηκαν!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
MasterChef 6: «Ο Σωτηράκης έχει πιει όλη την Τοσκάνη» - Γέλιο μέχρι δακρύων στο Twitter με τον

Μπορεί να τα βρήκαν λίγο σκούρα ο Πάνος και η Καλλιόπη στην Τοσκάνη, ωστόσο στο ταξίδι για τη διεκδίκηση του επάθλου του MasterChef έζησαν μία μοναδική εμπειρία καθώς γνώρισαν νέο κόσμο, γεύσεις και παραδόσεις! Μαζί με τους φιναλίστ, ωραία φαίνεται επίσης πως πέρασαν και οι τρείς κριτές, με τον Σωτήρη Κοντιζά λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους...

Χαμός στο Twitter με τον Κοντιζά

Πριν από τη δεύτερη δοκιμασία οι κριτές πήραν τον Πάνο και την Καλλιόπη για ένα πλούσιο γεύμα, και λίγο το φαγητό, λίγο το κρασάκι, ο Σωτήρης Κοντιζάς ευθύμησε λίγο περισσότερο, με τους τουιτεράδες να σχολιάζουν τον εύθυμο σεφ πιο απελευθερωμένο από ό,τι συνήθως, χαρίζοντας επικές ατάκες στα σχόλιά τους.

Παρόλα αυτά, εμείς ήδη μετράμε αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό, και η αγωνία μας χτυπάει κόκκινο, παρόλο που έχουμε κάποιες ενδείξεις, θα μπορούσε να πει κανείς και spoilers, σχετικά ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής που θα κερδίσει τον τίτλο αλλά και το χρηματικό έπαθλο του διαγωνισμού.

Η δήλωση της Ελπίδας Μορφούλη λίγο γίνει ο τελικός - «Δεν χρειάζεται να φτάνουμε πάντα...»

Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef, η πολλά υποσχόμενη σεφ Ελπίδα Μορφούλη αποχώρησε από τον μαγειρικό διαγωνισμό, αφήνοντας πίσω τους φιναλίστ πλέον, Παναγιώτη Κουμουνδούρο και Καλλιόπη Μπεζαντέ να "μονομαχήσουν" για τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Η Ελπίδα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 1/6 καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast@Star και μίλησε για την εμπειρία της εκεί αλλά και το γεγονός ότι αποχώρησε λίγο πριν τελειώσει το ριάλιτι.

«Δεν πειράζει που έφτασα στην πηγή και δεν ήπια νερό. Δεν πειράζει πάντα. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό που έζησα και την εμπειρία. Είμαι πάρα πολύ κερδισμένη, δεν χρειάζεται να φτάνουμε πάντα στην πηγή. Ήμουν προετοιμασμένη ότι θα φύγω, ήξερα ότι είχα παραψήσει το αρνί» τόνισε μεταξύ άλλων...