MasterChef 6: Εξαγριωμένοι οι χρήστες στο Twitter με τον Γιάννο - Δεν σταμάτησε να γλείφει τα δάχτυλά του την ώρα της δοκιμασίας

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Εξαγριωμένοι οι χρήστες στο Twitter με τον Γιάννο - Δεν σταμάτησε να γλείφει τα δάχτυλά του την ώρα της δοκιμασίας

Το βράδυ της Τετάρτης (8/6) οι δυο φιναλίστ του MasterChef 6 βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια απρόσμενη έκπληξη καθώς στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν παλιοί παίκτες του φετινού ριάλιτι. Ο λόγος φυσικά για τον Γιάννο, τον Χριστόφορο, την Ελπίδα αλλά και τον Νικήτα.

Συγκεκριμένα, οι πρώην διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν ξανά εκεί προκειμένου να βοηθήσουν τον Παναγιώτη και την Καλλιόπη μιας και θα γινόταν μια τελευταία ομαδική δοκιμασία για τις δυο ομάδας. Μάλιστα, όσο για τους νικητές, οι βοηθοί της ομάδας που θα είχε τις καλύτερες αποδόσεις θα έφευγαν με 5.000€ στην τσέπη.

Βέβαια, οι χρήστες του Twitter δεν χάνουν καμία ευκαιρία στο να παρατηρούν μικρές λεπτομέρειες. Οι χρήστες παρατηρούσαν κάθε κίνηση του Γιάννου μιας και δεν ήταν και από τους πιο αγαπημένους παίκτες. Οι περισσότεροι στάθηκαν στο γεγονός πως ο ίδιος δεν σταμάτησε να γλείφει τα δάχτυλά του για να δοκιμάζει όσο ετοίμαζε τις παρασκευές.

Το twitter έκραξε για τα καλά τον Γιάννο στο MasterChef 6

«Τον είχαν βάλει σε μία γωνία...»

Ο Γιάννος Σδούγκας μετά την αποχώρησή του από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef 6, η οποία προκάλεσε "σάλο", καθώς το κοινό θεωρεί πως ήταν άδικη, ο ίδιος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Breakfast@Star, για να μιλήσει για την εμπειρία του στο παιχνίδι. Μεταξύ άλλων, όμως, αναφέρθηκε στον πιο αμφιλεγόμενο παίκτη, Δημήτρη Ταϊρίδη.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε πως ο "Μπόμπαινας", όπως τον φώναζαν όλοι, δεν είχε καθόλου άδικο σε όσα έλεγε κατά τη διάρκεια του μαγειρικού ριάλιτι και πως, μάλιστα, του επιτίθονταν χωρίς ουσιαστική αιτία. Το μόνο του λάθος, κατά την άποψή του, ήταν ο τρόπος που εκφραζόταν. Οι δυο τους έκαναν αρκετή παρέα και συχνά τα συζητούσαν όλα αυτά.

«Το' λεγα από την αρχή ότι είμαστε μία ζούγκλα. Ο καθένας είναι από ένα ζώο διαφορετικό. Δεν επηρεάζομαι από κανέναν. Ό,τι έχω να πω, το λέω. Δεν μιλάω πάρα πολύ. Όλοι ξέρουν τι άποψη έχω για τον καθένα, καλή ή κακή. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι... το να υποτιμάμε, το να βρίζουμε, το να ταπεινώνουμε, είναι τρία πράγματα που εγώ δεν μπορώ να ανεχτώ», είπε αρχικά.

Σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του σημείωσε: «Με τον Δημήτρη κάναμε παρέα, μιλάγαμε πάρα πολύ, είναι άτομο που σέβομαι. Δεν έχει αλλάξει χαρακτήρα ο Δημήτρης. Αυτά που έλεγε, τις περισσότερες φορές, ήταν σωστά. Εκεί που χάνει το δίκιο του, είναι ο τρόπος που εκφράζεται».

«Τον Δημήτρη τον είχαν βάλει σε μία γωνία, στην αρχή του προγράμματος, χωρίς να ξέρουν τι είχε γίνει με δύο τρία παιδιά», κατέληξε.